Siux Fenix Lite 4 2024
  • Siux Fenix Lite 4 2024
  • Siux Fenix Lite 4 2024

Siux Fenix Lite 4 2024

PVP: 2 512,13 kr
2 511,59 kr
-1% Siux
Siux Fenix Lite 4 FENLITE | Höj ditt spel med Siux Fenix Lite 4 2024, designad för avancerade spelare. Exceptionell kraft och kontroll vid varje slag – visa ditt fulla potential!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Fenix Lite 4 padelracket

Vi presenterar en av marknadens revolutioner: den nya Siux Fenix Lite 4 2024 padelracket. Särskilt designad för de spelare som inte nöjer sig med mindre. Denna racket, med sin höga balans och diamantform, lovar att ta dina slag till en ny nivå av kraft och kontroll, vilket låter dig dominera banan med förödande smashes och en effektivitet utan tidigare motstycke nära nätet.

Tack vare dess innovativa sammansättning med 3K Twill kolfiber på ytan och en kärna av EVA Hard gummi, erbjuder Siux Fenix Lite 4 exceptionell hållbarhet och en förmåga att absorbera vibrationer som omdefinierar komfort och kraft i spelet. Förbered dig på att uppleva slag fyllda med energi med en racket som ligger i framkant av teknologi och design.

Egenskaper för Siux Fenix Lite 4 2024 padelracket

  • Diamantform och hög balans för att förstärka slag och smashes.
  • 3K Twill kolfiber på ytan för hållbarhet och styrka.
  • Matt finish och 3D-textur på ytan för bättre grepp av bollen.
  • EVA Hard gummi i kärnan som ger kraft och absorberar vibrationer.
  • Dual Pro Grip teknologi och Shockout Dampeners för ett överlägset grepp och komfort.
  • Tillhör Siuxs avancerade racketkollektion 2024.

Vem är den för?

Idealisk för avancerade eller professionella spelare, Siux Fenix Lite 4 2024 padelracketen är valet för dig som vill maximera din kraft och kontroll på banan. Designad för de som inte räds att leda med aggressiva slag, den erbjuder en perfekt kombination av teknologi och prestanda för att dominera spelet.

Varför kommer du att gilla den?

Den kommer att erövra dig med sin förmåga att omvandla varje slag till ett uttalande av kraft och precision. Dess innovativa design och spjutspetsteknologi ger en oöverträffad spelupplevelse, där varje rörelse känns stadigare, varje slag kraftfullare.

Lär dig mer om varumärket Siux

Siux har etablerat sig som ett av de ledande märkena inom padelvärlden, tack vare sin ständiga strävan efter innovation och kvalitet. Sedan starten har Siux varit engagerat i utvecklingen av produkter som inte bara uppfyller utan överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar.

Med en filosofi som fokuserar på excellens och kontinuerlig förbättring fortsätter Siux att leda marknaden med racketar som är synonyma med avancerad teknologi och överlägsen design. Deras engagemang för prestanda och hållbarhet har gjort Siux till ett betrott märke för spelare på alla nivåer.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter