RS Padel Cobra Edition Lima kvinna 2023
  • RS Padel Cobra Edition Lima kvinna 2023
  • RS Padel Cobra Edition Lima kvinna 2023

RS Padel Cobra Edition Lima kvinna 2023

PVP: 1 086,01 kr
701,64 kr
-36% RS Padel
RS Padel Cobra Edition Lima kvinna RSPADCOBLIM padelracket | Upplev den perfekta balansen mellan kontroll och kraft med RS Padel Cobra Edition Lima kvinna 2023. Designad för mellannivåspelaren, tar detta padelracket ditt spel till nya höjder. Känn förändringen och stick ut på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

padelracket RS Padel Cobra Edition Lima kvinna

Om du letar efter den perfekta balansen mellan kontroll och kraft, är RS Padel Cobra Edition Lima kvinna från 2023 ditt val. Ta ditt spel till nya höjder med denna designjuvel som inte bara skiner på padelbanorna på grund av sitt utseende, utan också för sin oslagbara prestanda.

Med RS varumärkets exklusiva teknologier har detta padelracket skapats för de mest krävande matcherna och tävlingarna, och garanterar ett dominerande och exakt spel i varje slag. Känn revolutionen i dina händer och gör skillnad i varje match.

Egenskaper för RS Padel Cobra Edition Lima kvinna padelracket

  • Byggd med en ram och ytor 100% av japansk glasfiber, vilket garanterar stabilitet och en mjuk och flexibel känsla.
  • Ytan med 3D-effekt ger en bättre effekt när bollen slås.
  • Kärnan är gjord av EVA30-gummi, vilket ger komfort och minskar vibrationerna.
  • Skyddar mot skador på axlar och armbågar tack vare sin design och material.
  • Tillhör RS padelracket kollektion 2023.

Vem är det riktad till?

Detta padelracket är idealiskt för medelnivåspelare som söker att höja sitt spel. Med sin runda form och ett stort sweet spot i mitten, passar den också perfekt för dem som spelar tillfälligt eller som just börjar med padel.

Varför kommer du att gilla det?

Tack vare sin moderna och fräscha design, sticker RS Padel Cobra Edition Lima kvinna ut på alla padelbanor. Lime- och gråtonerna, kombinerade med svart kol, ger inte bara en elegant look utan också överför passionen och energin i spelet.

Lär dig mer om RS varumärket

RS varumärket har varit synonymt med innovation och kvalitet sedan starten. Grundat av passionerade padel experter, har RS satt standarder i branschen med sina unika teknologier och toppmoderna design. Varje padelracket är resultatet av noggrann forskning och utveckling, alltid med spelarnas behov i åtanke.

Genom åren har RS etablerat sig som ett av de ledande märkena inom padelvärlden, och vunnit förtroendet från både nybörjare och proffs. Deras padelracketar erbjuder inte bara överlägsen prestanda, utan återspeglar också varumärkets engagemang för excellens.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter