RS Pro svart mörkgrön 2024 padelväska
  • RS Pro svart mörkgrön 2024 padelväska
  • RS Pro svart mörkgrön 2024 padelväska

RS Pro svart mörkgrön 2024 padelväska

PVP: 1 590,65 kr
855,11 kr
-47% RS Padel
RS Pro svart mörkgrön | Förvara all din utrustning i den nya Padelväskan RS Pro svart mörkgrön, en kompakt, stor och bekväm väska tack vare de inbyggda skydden
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

RS Pro svart mörkgrön Padel bag 2024

Utforska innovation och design med Padelväska RS Pro svart mörkgrön 2024 från RS Padel. Detta nödvändiga tillbehör, skapat för padelentusiaster, kombinerar avancerad funktionalitet med en sofistikerad stil. Tillverkad av de bästa materialen garanterar denna padelväska säkerheten och ordningen för din utrustning, så att du kan fokusera enbart på din prestation.

Padelväskan RS Pro, med sin distinkta estetik i svart och en ton av mörkgrön, är inte bara ett idealiskt komplement till dina padelutrustningar, utan också en förlängning av din personlighet på och utanför planen. Varje detalj har tänkts igenom för att erbjuda den bästa upplevelsen, från specialiserade fack till enkelheten i transport.

Egenskaper hos Padelväska RS Pro svart mörkgrön

  • Rymligt inre utrymme som gör det möjligt att förvara sportkläder, skydda och organisera dem effektivt.
  • Överlägsen skydd för dina racketar med ett dedikerat fack som minimerar risken för skador.
  • Förvaringssystem för skor som förhindrar korskontaminering med resten av din utrustning.
  • Strategiskt placerade fickor för elektroniska enheter och små personliga föremål, säkerställer deras tillgänglighet och säkerhet.
  • Optimala dimensioner (55 x 30 x 35 cm) och en kapacitet på 50L, designade med den moderna spelarens behov i åtanke.
  • Är en del av den senaste RS Padel-kollektionen 2024, sätter trenden för padeltillbehör.

Vem är den avsedd för?

Padelväskan är perfekt för spelare som söker att kombinera praktiskhet med stil. Från nybörjare till professionella, erbjuder den en säker och effektiv förvaringslösning för alla typer av spelare, utmärkande sig på planen genom sin design och funktionalitet.

Varför kommer du att gilla den?

Padelväskan RS Pro är inte bara en symbol för ditt engagemang för padel, utan också en allierad i varje match. Dess noggranna design och materialkvalitet erbjuder dig en hållbar och bekväm produkt, säkerställande att din utrustning alltid är i bästa skick.

Upptäck mer om RS Padel

Med en framstående bana inom padelvärlden har RS Padel etablerat sig som ett ledande varumärke, synonymt med innovation och kvalitet. Varje produkt är ett bevis på deras åtagande till excellens, strävande efter att tillfredsställa de mest passionerade och engagerade spelarnas behov.

Genom att välja produkter från RS Padel ansluter du dig till en gemenskap av spelare som föredrar kvalitet och design. RS Padel fortsätter att höja standarden för vad sportutrustning bör vara, ackompanjerande varje spelare på deras väg mot seger.

Features År: 2024
Våra bästa produkter