Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023

Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023

PVP: 2 852,16 kr
2 566,43 kr
-11% Royal Padel
padelracket Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2023 | Utmärkt kontroll, kraft och komfort med detta mångsidiga padelracket från Royal Padel, en av de mest framgångsrika modellerna för sin balans och halvmjuka touch.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket RP790 Whip Polyethylene grå och grön

Spela utan armbesvär med den nya kollektionen av Royal Padel 2023. Den senaste utgåvan av RP790 Whip Polyethylene padelracket återkommer i grå och gröna detaljer, en mycket välbalanserad modell som idrottare alltid gillar väldigt mycket. Den bibehåller en oversize form med medium balans samt en mycket bekväm touch.

För att göra detta innehåller den en kärna av polyetenskum, ett mjukt gummi som absorberar vibrationer mycket bra. Detta i kombination med glasfibern på ytan ger den en väldigt elastisk känsla. Röret har förstärkts med kol för att motstå stötar och stötar. För att avsluta har den stötdämpningsteknik samt en grov finish för att förbättra effekterna.

RP790 Whip Polyeten grå och grön, funktioner

  • Royal Padel RP 790 Whip Polyethylene 2023 presenterar ett rivformat med medium balans.
  • Konstruktion med kolförstärkningar för röret.
  • Hög absorption av vibrationer med stötdämpningsteknik.
  • Kärna med mjukt polyetengummi, vilket ger en mjuk och behaglig touch.
  • Glasfiberyta som ger större spelbarhet.
  • Ny yta av grovt sandpapper för att uppnå bättre effekter.
  • Avancerad mångsidig padelracket.
  • En av de nya Royal Padel 2023 racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till erfarna tjejer som tränar eller tävlar dagligen eftersom det är en mycket välbalanserad padelracket som anpassar sig till alla spelstilar och genererar en mycket bekväm träff hela tiden tack vare polyetengummit.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av de mest sålda Royal Padel-racket och den gör ingen besviken när vi väl har den i våra händer. Den här säsongen återkommer den med en ny bild i grått med logotypen och andra detaljer i fluorescerande grönt och blått.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter