skyddande Royal Padel svart R orange
  • skyddande Royal Padel svart R orange

skyddande Royal Padel svart R orange

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Royal Padel svart R orange | Maximalt skydd med detta relief-skydd från Royal Padel, tillverkat av slitstarka och lätta material för att inte påverka din padelrackets prestanda

Skydd Royal Padel svart R orange

Ignorera inte smådetaljer tack vare det breda utbudet av tillbehör som Royal Padel lanserar på marknaden detta 2024. Upptäck RP padelskyddet i svart och R i orange, ett skydd med strävhet som skyddar ramen mot slag och skrapor.

Det är enkelt att sätta på, eftersom du bara behöver ta bort förseglingen och klistra på det lite i taget. Med sina mått passar det med vilken form eller märke av racket som helst och det är tillverkat av slitstarka och lätta material för att inte lägga till vikt eller förändra balansen

RP skydd svart R orange, egenskaper

  • Royal Padel svart och R orange är tillverkat av kvalitetsmaterial.
  • Grov design som ger större motstånd mot slag.
  • Inkluderar lim för bra fäste.
  • Förpackning med 1 enhet och passar till varje form och märke.
  • Inte för tungt, så det påverkar inte racketens balans.
  • Ny kollektion av padeltillbehör från Royal Padel 2024.

Vem är det riktat till? Riktat till alla spelare som vill hålla sin padelracket i gott skick eftersom du med RP:s grova skydd kommer att minska skador orsakade av slag eller kollisioner mot glaset.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare dess lim är det enkelt att sätta på och kan bytas ut när det behövs. Dessutom är det en av spelarnas favoriter på grund av dess fantastiska design i svart med R i orange.

Lär dig mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen från Royal Padel, ett av de mest erfarna märkena inom sektorn. Denna säsong presenterar de nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracketar, utrustning, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

De har också representation på World Padel Tour-banorna med spelare som Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gör som de och njut av de bästa känslorna på banan med de nya RP-racketarna.

Features År: 2024
Våra bästa produkter