skyddande Royal Padel Blå Gul Logotyp
  • skyddande Royal Padel Blå Gul Logotyp

skyddande Royal Padel Blå Gul Logotyp

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Blå Gul Logotyp | Originaldesign av detta Royal Padel-skydd i blått och gult, idealiskt för att skydda ditt racket från slumpmässiga stötar eller stötar och därmed förlänga dess livslängd

Paddelskydd Royal Padel Blå Gul Logotyp

Håll ditt racket i gott skick med det blå RP-paddelskyddet med gul logotyp från Royal Padel 2021-katalogen. Det är ett tillbehör som ger skydd mot slumpmässiga stötar och därmed minskar risken för brott

Den anpassar sig till vilken ram som helst och är mycket enkel att installera eftersom den innehåller ett högfixerat lim. Dessutom har den en grov finish som ökar skyddet och tack vare sina kvalitetsmaterial håller den längre i gott skick.

RP-skydd blågul logotyp, funktioner

  • Blå design med gula logotyper av Royal Padel 2021-skyddet.
  • Lätt att installera tack vare limmet.
  • Standardstorlek för att passa alla ramar.
  • Enskilda paket, endast 1 enhet.
  • Mycket lätt, så det förändrar inte balansen i racket.
  • Finns i den nya tillbehörskollektionen Royal Padel 2021.

Vem är det till? Perfekt för alla spelare, oavsett om de är pojkar eller flickor som vill skydda sitt racket från slumpmässiga stötar eftersom adidas-skyddet är ett av de mest motståndskraftiga och förlänger rackets livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sitt kvalitetslim ger den en stark och varaktig fixering. Den anpassar sig också till alla Padel rackets och du kan välja mellan denna design i blått eller gult eller fler olika färger.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter