Nox Equation Lady Advanced 2024
  • Nox Equation Lady Advanced 2024
  • Nox Equation Lady Advanced 2024

Nox Equation Lady Advanced 2024

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Nox
Nox Equation Lady Advanced PEQULIADVD | Upptäck Nox Equation Lady Advanced, det perfekta padelracket för krävande spelare. Med maximal kontroll och elegant design, känn skillnaden i varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox Equation Lady Advanced 2024 padelracket

Upptäck Nox Equation Lady Advanced 2024, padelracket som är designat för krävande spelare. Med stöd av att ha blivit namngiven som det bästa padelracket för mellannivåspelare 2022 av Testfakta, framstår detta racket som ett utmärkt val för de som söker överlägsen prestanda på padelbanan.

Nox Equation Lady Advanced erbjuder inte bara en attraktiv design, utan också en kombination av hanterbarhet, kontroll och precision som du kommer att älska. Dess stora sweet spot och kvaliteten på materialen som används i dess konstruktion gör det framstående i varje match.

Funktioner för Nox Equation racket för kvinnor 2024

  • DCS - DYNAMIC COMPOSITE STRUCTURE: Optimal materialdistribution från ram till ansikte för att minska hårdheten och förlänga racketens livslängd.
  • GUMMI HR3: Kärna med tät gummi som ger maximal kraft i varje slag.
  • FIBER GLASS: Fiberglasflätning som bildar 3K-tyg, vilket ger större hållbarhet.
  • AVS: Absorptionssystem för att minska vibrationer i decentraliserade slag.
  • SMARTSTRAP®: Utbytbart säkerhetsbandsystem för bättre hygien och säkerhet.
  • Tillhör samlingen av Nox-racket 2024.

Vem är det avsett för?

Detta racket är särskilt utformat för kvinnor på hög nivå som spelar flera gånger i veckan. Dess lätthet och hanterbarhet, tillsammans med dess goda kontroll och fantastiska touch, gör det idealiskt för krävande spelare som söker utvecklas i varje match på padelbanan.

Varför kommer du att gilla det?

Nox Equation Lady Advanced är inte bara ett tekniskt racket, dess design underlättar snabb anpassning för spelaren. Dessutom gör dess charmiga estetik med en kombination av vitt, rosa och reflekterande silverdetaljer att det ser lika bra ut som det spelar. Njut av överlägsen spel och se elegant ut i varje match!

Upptäck mer om Nox-märket

Nox är ett ledande varumärke på padelmarknaden, känt för sin ständiga innovation och överlägsna produktkvalitet. Sedan grundandet har det varit det föredragna valet av många professionella och amatörspelare.

Med en tradition av excellens fortsätter Nox att pusha gränserna i design och teknologi för att erbjuda de bästa padelracken. Deras engagemang för kundtillfredsställelse och prestanda på padelbanan har positionerat dem som ett av de mest respekterade varumärkena i branschen.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter