Nox Equation Advanced 2024
  • Nox Equation Advanced 2024
  • Nox Equation Advanced 2024

Nox Equation Advanced 2024

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Nox
Nox Equation Advanced PEQUADVD | Upptäck Nox Equation Advanced, idealisk för medelnivåspelare. Höj ditt spel med dess kraft och kontroll, och vänta inte längre för att känna skillnaden på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox Equation Advanced 2024 padelracket

Upptäck revolutionen i spelet med Nox Equation Advanced 2024, din idealiska partner på padelbanan. Utsedd som den bästa padelracket för mellannivåspelare 2022 av det prestigefyllda svenska företaget Testfakta, är denna underverk designad av Nox här för att ta ditt spel till nya höjder.

Med Nox Equation Advanced 2024 får du en perfekt balans mellan hanterbarhet, kontroll och precision. Dess exceptionella känsla och dess breda sweet spot är ett resultat av den professionella gummin som ingår i dess design, vilket ger dig en oöverträffad respons vid varje slag.

Funktioner padelracket Nox Equation Advanced 2024

  • DCS - DYNAMIC COMPOSITE STRUCTURE: Minimerar hårdhetsskillnaden mellan ramen och ytan, vilket garanterar ramens hållbarhet och motståndskraft mot stötar.
  • GOMA HR3: Tät gummikärna som ökar hastigheten som padelracket återhämtar sig till sitt tidigare tillstånd efter slag, vilket ger maximal kraft.
  • FIBER GLASS: De sammanflätade glasfibertrådarna bildar en 3K-väv för ökad hållbarhet.
  • AVS: Vibration absorberingssystem vid off-center slag, skyddar spelarna från möjliga skador.
  • SMARTSTRAP®: Anpassa din padelracket, förbättra hygien och säkerhet genom att enkelt byta ut snöret utan att förlora garantin.
  • Tillhör samlingen av Nox padelrackets 2024.

Vem riktar sig till?

Nox Equation Advanced 2024 är den perfekta allierade för de spelare som söker en balanserad padelracket som erbjuder utmärkt kontroll och kraft. Dess materialkombination ger fantastiska känslor vid beröring, och en spelbarhet som kommer att hålla dig i ledningen på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Nox Equation Advanced 2024 sticker ut för sitt fantastiska värde för pengarna, vilket gör att du kan njuta av Nox's toppmoderna teknologier till ett överkomligt pris. Dess eleganta design med glänsande finish i svarta toner och glänsande detaljer höjer inte bara din stil, utan visar överlägsenheten på padelbanan. Känn förbättringen, känna skillnaden med varje slag.

Lär dig mer om varumärket Nox

Varumärket Nox har varit en referens i padelvärlden sedan dess skapande, känt för sin konstanta innovation och överlägsna produktkvalitet. Med en historia rik på framgångar fortsätter Nox att sätta nya standarder i industrin, och erbjuder spelarna verktyg för exceptionell prestanda.

Nox:s rykte har byggts på en grund av excellens och engagemang för kontinuerlig förbättring. Genom att välja en Nox padelracket, går du med i en community av spelare som bara söker det bästa i sin utrustning för att dominera på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter