Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024
  • Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024

Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024

PVP: 2 687,65 kr
2 687,11 kr
-1% Nox
Nox TL10 Future by Tino Libaak PTL10FUT | Upptäck Nox TL10 Future racket av Tino Libaak: den perfekta balansen mellan kraft och kontroll för att dominera spelet. Upplev innovationen och gör skillnad!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024 padelracket

Stig in i padelns moderna era med modellen Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024. Med framstående ingenjörskonst och Tino Libaaks omisskännliga prägel har detta racket skapats för att ge en oslagbar upplevelse på planen. Dess droppformade design kompletteras med innovativa teknologier för att erbjuda överlägsen prestanda både vid nätet och i bakkant av planen.

Nox TL10 Future utmärker sig inte bara genom sin fläckfria konstruktion, utan även för sin balans mellan kraft och kontroll. Designad för att anpassa sig till olika spelsituationer, är detta padelracket ett vittnesbörd om dedikationen och passionen som Nox och Tino Libaak har för padelsporten.

Egenskaper för padelracket Nox TL10 Future by Tino Libaak 2024

  • Stor kontroll tack vare dess tårdropsformade form kompletterad med kraft på grund av dess centrerade balans.
  • Innovativ konstruktion med Aluminiserad 12K koltyg garanterar större styvhet och hållbarhet.
  • Optimera dina spin-slag tack vare ytor med grovhet.
  • Enastående bollutgång tillhandahållen av HR3-gummi med medelhårt grepp.
  • Smartstrap-teknik för att förbättra säkerhetssnörens hygien.
  • Ingår i Nox 2024 racketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Nox TL10 Future är perfekt för avancerade eller höga nivåspelare som vill ha en balans mellan kontroll och kraft. Det är idealiskt för de som vill dominera varje hörn av padelbanan, som erbjuder mångsidighet och anpassning till olika spelsituationer.

Varför kommer du att gilla det?

Detta racket är en av Nox's juveler för detta år. Du kommer inte bara att ha tillgång till den mest avancerade tekniken, utan också en elegant silverdesign och signaturen av Tino Libaak, en av de stigande stjärnorna i WPT.

Läs mer om Nox märket

Nox har etablerat sig inom padelindustrin som synonymt med kvalitet, innovation och excellens. Från sina första dagar har de lagt särskild tonvikt vid forskning och utveckling, och skapar racketar som verkligen gör skillnad på banan.

Samarbeten med stora namn inom sporten, som Tino Libaak, visar Nox's engagemang för kontinuerlig förbättring och deras önskan att ta padel till nya höjder. Varje racket de lanserar är ett vittnesbörd om deras passion och hängivenhet till sporten.

Features Form: Dropp Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter