nyckelring Nox ML10 Pro Cup 2023
  • nyckelring Nox ML10 Pro Cup 2023

nyckelring Nox ML10 Pro Cup 2023

PVP: 65,82 kr
59,78 kr
-10% Nox
Nox ML10 Pro Cup 2023 padelracketformad nyckelring | Njut av denna Nox-nyckelring i form av ML10 Pro Cup, den mytomspunna Lampertipadelracket som du kan placera på nycklar eller dragkedjor i padelväskan

nyckelring Nox ML10 Pro Cup 2023

Njut av de bästa padeltillbehören och tillbehören i vår onlinebutik, du kan göra de mest originella presenterna. Vi presenterar den nya Nox-nyckelringen med en design av den vita ML10 Pro Cup, Miguel Lampertis racket som han gillar så mycket. Så dess design är identisk!

Dess sammansättning är gjord av gummi och innehåller en ring för att enkelt kunna haka fast den på våra nycklar eller dragkedjor. Dessutom har varumärket släppt ett brett utbud av spadformade nyckelringar, så att du kan välja vilken som är din favorit och visa upp den inför dina kollegor.

Vit ML10 Pro Cup padelracketsign nyckelring, egenskaper

  • Den nya Nox-nyckelringen som den nya ML10 Pro Cup 2023 kan fästas på nycklar eller dragkedjor.
  • Design i vitt som Lampertis padelracket.
  • Du kan välja mellan 4 olika modeller.
  • Dess sammansättning är gjord av plast och innehåller en ring.
  • Säljs styckvis.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Nox 2023.

Vem är det till? För alla typer av publik eftersom det är ett komplement som vi kan använda på våra nycklar eller ryggsäckar och även ge till våra kollegor att ha en detalj med dem.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare dess noggranna estetik kommer du att kunna njuta av det klassiska Lamperti-racket på en nyckelring. Så det är ett mycket originellt tillbehör som vi är övertygade om, de flesta spelare och spelare kommer att gilla.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en riktig mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Våra bästa produkter