nyckelring Nox AT10 Genius 18k
  • nyckelring Nox AT10 Genius 18k

nyckelring Nox AT10 Genius 18k

PVP: 65,81 kr
59,79 kr
-10% Nox
Nox AT10 Genius 18k padel nyckelring | Njut av en mycket originell present med denna Nox-nyckelring med en AT10 Genius 18k padelracketsign, den hjälper dig att inte tappa bort dina nycklar och ha dem nära till hands

Nox nyckelring för AT10 Genius 18k padelracketycklar

Välj från ett brett utbud av tillbehör i vår online padelbutik, du kan göra originalpresenter. Var bland de första att få den nya AT10 Genius 18k nyckelringen från Nox-kollektionen, ett tillbehör som är en kopia av Agustín Tapias nya racket.

För dess tillverkning har högresistensgummi använts, samt en liten kedja med en ring så att du kan placera den på dina nycklar eller en dragkedja på din padelväska. Dess storlek är inte för stor så du kan bära den bekvämt eftersom den är mycket välplacerad.

Nox AT10 Genius 18k padelracket nyckelring, egenskaper

  • Nox-nyckelringen har samma estetik som AT10 Genius.
  • Du kan välja mellan ett brett utbud av Nox-nyckelringar.
  • Tillverkad av gummimaterial för stor motståndskraft.
  • Du kan enkelt sätta på och ta av den.
  • Originalgåva.
  • Ny kollektion av tillbehör till padel Nox 2023.

Vem är det till? Den är perfekt för alla padelälskare eftersom den har formen av en padelbana och den är väldigt originell, eftersom den har samma design som den nya Agustín Tapia-racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett perfekt paddelkomplement för att bära vårt hus eller bilnycklar. Du kan också placera den i kassan eller i valfri dragkedja på din padelväska.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en riktig mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter