Nox X-ONE EVO Röd 2023
  • Nox X-ONE EVO Röd 2023
  • Nox X-ONE EVO Röd 2023

Nox X-ONE EVO Röd 2023

PVP: 1 151,85 kr
1 151,31 kr
-1% Nox
Padelracket Nox X-ONE EVO röd 2023 | Prestera på din bästa nivå med detta mångsidiga padelracket från Nox, en mellanseriemodell som gynnar snabb anpassning, nu till ett oslagbart pris!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Röd och svart Nox X-ONE EVO padel racket

Om du är en krävande spelare ger vi dig den nya Nox 2023 racketkatalogen så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Köp det röda och svarta X-ONE EVO padelracket, en modell balanserad av sin överdimensionerade runda form och medium balans som du kan hitta i märkets mellanserier.

Vi lyfter fram dess enkla hantering, eftersom den har byggts med flexibla material. Så ramen har förstärkts med 20∞ kol och ytan är glasfiber, vilket ökar dess spelbarhet. Kärnan är gjord av eva HR3-gummi som beröringen är mycket bekväm och som en nyhet innehåller den grovhet på planen.

Nox X-ONE EVO i svart och rött, funktioner

  • Stor mångsidighet hos den röda Nox X-ONE EVO 2023 med sin runda oversize form och medium balans.
  • Eva HR3 gummi som ger mycket bra uteffekt och mindre vibrationer.
  • Större motstånd av ramen på grund av användningen av kol i 20%.
  • Glasfiberyta, vilket förbättrar dess spelbarhet.
  • Kraftbilder med effekt tack vare den grova ytteknologin.
  • padelracket med snabb anpassning tack vare sin mer flexibla touch.
  • En av nyheterna i mediumserien i Nox Padel 2023 padelracket.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för spelare på mellannivå, som vill komma upp i nivå med ett mångsidigt racket som gör att de kan definiera sin stil och som dessutom går snabbt att anpassa på grund av materialen som har använts.

Varför kommer du att gilla det? PA en del av dess fantastiska valuta för pengarna, den erbjuder också en väldigt cool design. I denna nyutgåva kombinerar den färgen svart med en röd profil och logotyp utöver resten av de vita detaljerna.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en stor representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en riktig mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter