Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023

Nox ML10 Pro Cup Luxury Series 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Nox
padelracket ML10 Pro Cup Luxury Series 2023 | Rikta bollen med detta Nox kontrollracket, en av Lamperti-modellerna som återkommer med 100 % konstruktion för att ge den större styvhet och hållbarhet.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket ML10 Pro Cup Luxury Series

Om du gillar återuppfunna klassiker, presenterar vi den nya ML10 Pro Cup Luxury Series padelracketutgåvan som finns i den mest avancerade serien av Nox 2023. Den kännetecknas av sin fantastiska spelbarhet eftersom den bibehåller det runda formatet och den låga balansen, så det är en kontroll padelracket som kommer att glädja de mest tekniska spelarna.

För att förstärka effekterna har den en sandliknande finish på ytan. För sin konstruktion har kol med 3k-tyg använts på planen, så den erbjuder en hårdare touch än den klassiska Pro Cup.Kärnan är gjord av HR3 eva-gummi, vilket ger den en mycket bekväm touch. Den har också ett antivibrationssystem och ett smartstrap säkerhetsrep.

Nox ML10 Pro Cup Luxury Series, funktioner

  • ML10 Pro Cup Luxury Series har gjorts i kol den här säsongen.
  • Grov finish för att ge mer effekt till våra skott .
  • Rund form och låg balans vilket ger den bra kontroll.
  • Större förnimmelser när du slår med kärnans HR3 eva-skum.
  • Konstruktion med Dynamic Structure-teknologi för att förhindra brott.
  • Integrerat AVS-system på sidorna för att minimera vibrationer.
  • Du kan ändra och anpassa sladden med den nya smartstrap-designen.
  • En av de nya lyxmodellerna i Nox Padel 2023 racket .

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för den avancerade nivåspelaren som spelar i forehandpositionen då det är en kontrollracket som ger mycket bra sensationer och kraft när man startar övergången till attack.

Varför kommer du att gilla det? ML10 är en säker hit för komfort och spelbarhet på banan, så den passar de flesta spelare. Den presenterar också en väldigt cool design i vitt, guldlogotyp samt röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter