¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Nox AT10 Genius Arena 2023
  • Nox AT10 Genius Arena 2023
  • Nox AT10 Genius Arena 2023

Nox AT10 Genius Arena 2023

PVP: 3 510,40 kr
2 193,45 kr
-38% Nox
Nox AT10 Genius Arena Padel padelracket by Augustine Tapia | Ta fram ditt bästa spel med Agustín Tapia-racket, en kompenserad modell gjord med 12k tyg och HR3 eva-gummi för att uppnå en exceptionell touch
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox AT10 Luxury Genius Arena by Augustine Wall

Missa inte möjligheten att lägga vantarna på Agustín Tapies nya padelracket: det nya AT10 Genius Arena padelracket i grönt. Det är en av de mest sålda modellerna av Nox Padel 2023 , och det är för mindre eftersom den erbjuder en bra balans på grund av sin överdimensionerade form och medelbalans och innehåller de bästa teknologierna från märket.

För dess konstruktion har 100 % kol med 12k tyg använts på planen för att vara styvare. Den har också sin redan karakteristiska strävhet med kiseldioxidsand, vilket förbättrar effekterna avsevärt. Den har även HR3 eva gummi i kärnan samt ett antivibrationssystem. Som avslutning har den smartstraps-systemet för att enkelt byta spets.

Nox AT10 Genius Green Sand av Agustín Tapia, analys

  • AT10 Genius Arena av Agustín Tapia ger kraft och kontroll tack vare sin droppformade design och medelbalans.
  • Antivibrationssystem placerat på sidorna av padelracket.
  • Den har grovhet i planen, så du kan leka med effekterna.
  • Oslagbara sensationer vid slag tack vare EVA HR3 gummikärnan.
  • Carbon har använts både i ramen och på ansiktena med 12k tyg.
  • Styv struktur för större stabilitet vid träff.
  • Ny design av smartstraps-sladden som förbättrar hygienen.
  • Finns i Nox 2023-katalogen för högtävlingsracket.

Vem är det till? Fokuserat på idrottare som tävlar på professionell nivå, som gillar att ha makt och kontroll i lika mått, eftersom nya AT10 Arena är en av de bästa multi-purpose racket som du kan hitta på marknaden idag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den tillhör den officiella serien av produkter för Agustín Tapia, en av de bästa professionella spelarna i WPT, så kommer du att njuta av den bästa prestandan på banan. Dessutom återkommer den denna säsong med en svart estetik och fluorgröna detaljer som inte gör någon besviken.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Våra bästa produkter