Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox Tempo World Padel Tour 2023
  • Nox Tempo World Padel Tour 2023
  • Nox Tempo World Padel Tour 2023

Nox Tempo World Padel Tour 2023

PVP: 3 565,25 kr
3 564,71 kr
-1% Nox
padelracket Nox Tempo World Padel Tour 2023 | Stor mångsidighet på banan med detta Nox padelracket på avancerad nivå, en modell i form av en droppe och centrerad balans som också har en exklusiv design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox Tempo WPT

Om du letar efter de bästa produkterna för att spela padel, presenterar vi den nya kollektionen av Nox 2023 padelracket så att du kan välja din bästa allierade. Köp Tempo World Padel Tour padelracket, en högpresterande modell som kännetecknas av sitt droppformat och centrerade balans, vilket ger mycket bra kraft och kontroll.

Den här säsongen presenterar den en 12k-tygkonstruktion kombinerad med svart eva-gummi på insidan, vilket ger en exceptionell touch. Den har också grovhet, vilket hjälper oss att ge mer effekt till våra skott. Avslutningsvis innehåller den ett antivibrationssystem och en ny säkerhetskabeldesign som förbättrar hygienen.

Nox Tempo Blue WPT, funktioner

  • Stor mångsidighet hos Nox Tempo World Padel Tour med sin droppform och centrerade balans.
  • Flerlagersvart eva HR3-gummi som ger mycket bra effekt och kraft.
  • Stor motståndskraft och soliditet med användning av kol och 12k tyg.
  • Yta med en grov finish som förbättrar effekterna.
  • Smartstrap-system som gör att du enkelt kan byta spets.
  • En av de officiella produkterna från World Padel Tour, med en exklusiv design.
  • Slår utan obehag tack vare AVS-systemet på sidorna.
  • En av nyheterna i padelracket Nox 2023.

Vem är det till? Lämplig för professionella spelare eller de som tävlar intensivt och som letar efter ett balanserat racket, eftersom det nya Tempo erbjuder stor kontroll och enastående kraft i varje träff, som snabbt anpassar sig till varje åtgärd i matchen.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan är det en av de vackraste i kollektionen. Och det är att märket har tagit hand om alla detaljer, erbjuder en kosmetika i svart, en ljus central logotyp och med hela delen av ramen och detaljerna i blått. Dessutom, eftersom det är en officiell produkt från WPT, innehåller den alla kretsens logotyper.

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter