Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox Nerbo World Padel Tour 2023
  • Nox Nerbo World Padel Tour 2023
  • Nox Nerbo World Padel Tour 2023

Nox Nerbo World Padel Tour 2023

PVP: 3 565,25 kr
3 564,71 kr
-1% Nox
padelracket Nox Nerbo World Padel Tour 2023 | Slå bollen hårt med detta högpresterande Nox padelracket, designat i diamantform och hög balans samt en noggrann design för World Padel Tour
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox Nerbo WPT 2023

Vi presenterar en av säsongens mest efterlängtade kollektion: de nya racket Nox 2023. Skaffa den nya utgåvan av Nerbo padelracket för World Padel Tour, en av de mest kraftfulla. Den bibehåller diamantformatet med hög balans så att den ger ett bra slag från toppen.

Tack vare användningen av 18k kol , erbjuder den en torrare touch men försummar inte komforten eftersom den har sidovibrationer för att eliminera obehag. Den har även en utbytbar smartstrap-sladd, en grov finish som gör att du kan ge bollen mer snurr. Som avslutning har den HR3 svart eva-gummi, som genererar en stark och bekväm touch.

Nox Nerbo World Padel Tour 2023, egenskaper

  • Diamantformat och hög balans i nya Nerbo WPT 2023 .
  • Exceptionell touch med HR3-gummit i svart eva.
  • Stor styrka och styvhet med användning av 18K kol.
  • Du kommer att kunna skriva ut mer snurr på bollen med Rough Surface-tekniken.
  • Slå till utan skador med det nya antivibrationssystemet.
  • Smartstrap-teknik för att kunna byta ut säkerhetssladden.
  • Noggrann design av hjärtat som garanterar mer stabilitet.
  • Finns i serien med racket för WPT Nox 2023 .

Vem är det till? Fokuserad på professionella eller avancerade spelare eftersom det är ett högpresterande padelracket som kännetecknas av sin kraft, så dess sweet spot är mindre och ligger på toppen, vilket kräver en viss teknik för att inte tappa kontrollen.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att ha den bästa tekniken från varumärket i dina händer utan också en imponerande design. Den här säsongen kommer nya Nerbo 2023 tillbaka med en svart estetik, med en reflekterande logotyp samt detaljer och hela ramområdet i rött, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de märken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter