Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox Equation WPT 2022
  • Nox Equation WPT 2022
  • Nox Equation WPT 2022

Nox Equation WPT 2022

PVP: 1 930,17 kr
877,05 kr
-55% Nox
padel racket de padel Nox Equation WPT 2022 | Dominera spelet med detta mångsidiga racket från Nox, en mycket välbalanserad modell med vilken du också kommer att njuta av en fantastisk exklusiv design för WPT
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox Equation World Padel Tour Advanced Series

Om du är en krävande spelare ger vi dig den nya Nox 2022 racketkatalogen så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Köp Equation WPT padel racket, en mångsidig modell som ingår i den exklusiva serien för World Padel Tour.

Vi lyfter fram dess enkla hantering, som reagerar snabbt på rivaliserande bollar tack vare dess runda format och medium balans. För sin konstruktion har kol använts i ramen och glasfiber i ytorna, vilket genererar en mer flexibel touch. Kärnan är gjord av EVA HR3-gummi och innehåller grovhet.

WPT Blue Nox Equation funktioner

  • Stor mångsidighet hos Nox Equation WPT 2022 med sin runda form och centrerade balans.
  • HR3 eva gummi som ger mycket bra effekt och kraft.
  • Stor motståndskraft och soliditet med användning av kol i ramen.
  • Glasfiberyta, vilket förbättrar dess spelbarhet.
  • Kraftbilder med effekt tack vare grov ytteknik.
  • En av de officiella produkterna från World Padel Tour, med en exklusiv design.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare hjärtats AVS-system.
  • En av nyheterna i padel racket Nox 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare som redan har en hög eller medelhög spelnivå, som vill ha den bästa prestandan i varje åtgärd och letar efter en balanserad och lätthanterlig racket för att enkelt vinna poängen.

Varför kommer du att gilla det? För att det drar uppmärksamheten till blotta ögat. The Equation har en WPT-exklusiv svart och blå färgsättning tillsammans med en ljus logotyp, vi är säkra på att de inte kommer att kunna ta blicken från dig!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Den här säsongen har Nox Padel stöd av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller tvillingarna Alayeto, alla professionella spelare från World Padel Tour och idrottare som ingår i det så kallade Team Nox.

Varumärket återuppfinner sig självt varje år och tar fram en komplett kollektion av Padel rackets, padel racketsatser och tillbehör av hög kvalitet och till bästa pris. Bli en del av Team Nox och njut av en oslagbar upplevelse i alla dina matcher.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter