Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox Tempo WPT 2022
  • Nox Tempo WPT 2022
  • Nox Tempo WPT 2022
  • Nox Tempo WPT 2022

Nox Tempo WPT 2022

PVP: 3 729,80 kr
2 412,85 kr
-36% Nox
Nox Tempo WPT paddelpaddel 2022 | Maximal precision med detta Nox. kontrollpadel racket, en officiell WPT-produkt som utmärker sig för sin breda sweetspot, hanterbarhet och touch på banan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox Tempo World Padel Tour Blå

Missa inte möjligheten att få de nya Nox Padel- produkterna i vår webbutik. Köp den senaste utgåvan av Tempo WPT padel racket, en modell som sticker ut för sin breda sweet spot och touch eftersom den, tack vare det flerskiktade svarta eva-gummit, ger mycket goda sensationer när du slår.

Det upprätthåller det runda formatet och innesluten balans, vilket ger mer kontroll över bollen. Den har byggts i kol med 12k tyg för en torrare touch. Den innehåller också grov ytjämnhet samt ett antivibrationssystem för att minska skador. För att avsluta är det en officiell produkt från World Padel Tour, med en exklusiv design.

Nox Tempo World Padel Tour blå, funktioner

  • Bra hantering och sweet spot för nya Nox Tempo WPT 2022.
  • Styr padel racket tack vare sitt rundare format och balans nära handen.
  • Bollutgång och komfort med den nya flerskiktiga kärnan med svart eva.
  • Större motståndskraft mot brott tack vare Dynamic Structure-teknologi.
  • Den har tillverkats i 100 % kol och förstärkt med 12k tyg.
  • Mindre skadligt spel med antivibrationssystemet placerat i hjärtområdet.
  • Han lyckas ge mer effekt till de klippta och toppsnurrande bollarna med strävheten i ansikten.
  • Ingår i Nox Padel 2022 WPT-racketserien.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för professionella eller avancerade spelare som tenderar att spela på forehanden eftersom Tempo är en kontrollracket som hjälper till att placera bollen och sätta upp poängen bakifrån.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används kommer du inte att tappa kraft när det kommer till att slå eftersom dess torrare touch ger fantastisk kraft nära nätet. Dessutom kommer du inte att kunna motstå dess nya design i svarta, blåa och silvertoner, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Skaffa de bästa produkterna för att spela padel med Nox Sport, ett av de märken som spelare föredrar. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto som är en del av Team Nox.

Upptäck sin nya kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, textilier och många fler tillbehör. Vi är övertygade om att du kommer att hitta din bästa allierade för prestanda på banan och även för design. Vänta inte längre utan utrusta dig med Nox Padel!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter