Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox X-One C6 2021
  • Nox X-One C6 2021
  • Nox X-One C6 2021

Nox X-One C6 2021

PVP: 855,69 kr
657,65 kr
-24% Nox
padel racket Nox X-One C6 svart | Förbättra din teknik med detta Nox nybörjarracket, en modell som gynnar spelarens progression tack vare dess spelbarhet, lätthet och beröring
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox X-One C6 Serie Casual

Njut fullt ut av den nya Nox Padel-kollektionen, med billiga och mycket bra racket. Köp X-One C6 padel racket, den sticker ut för sin breda sweet spot så den kommer att förlåta alla dina misstag. Den är också väldigt lätt, vilket gör den väldigt hanterbar.

För att förstärka strukturen som har använt det dynamiska struktursystemet som ger den större styvhet och motstånd. Den har även glasfiber utöver 30 % kol i ramområdet, vilket kommer att ge oss mer motstånd. Kärnan är gjord av EVA-gummi för att inte tappa känslor.

Nox X-One C6 svart, funktioner

  • nox X-ONE C6 2021 gynnar spelarens utveckling.
  • Runt format med medium balans för att erbjuda kraft och kontroll.
  • 30% kol har använts i ramen och resten glasfiber.
  • Risken för brott minskar tack vare Dynamic Structure-teknologin.
  • Balanserat padel racket, mycket väl kompenserat för att ha bästa prestanda.
  • Bra bolleffekt tack vare HR3 eva gummikärna.
  • Den tillhör Nox Padel 2021 nybörjarracketkatalog.

Vem är det till? Lämplig för spelare som spelar en gång i veckan eller funderar på att börja då det är ett mycket väl kompenserat initieringpadel racketlracket, det vill säga med bra kontroll och kraft för att inte missa lätta bollar på banan.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess fantastiska funktioner kommer du att älska dess förnyade bild. Visa upp din design inför dina kamrater med sin nya gråsvarta kombination, en av de mest eleganta i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso, den så kallade team nox... Och det är inte för mindre, eftersom det varje år introduceras nya material och tekniker för att du presterar till fullo.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter