Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Nox Lamperti Tour Negro 2019
  • Paletero Nox Lamperti Tour Negro 2019

Padelväska Lamperti Tour Negro 2022

PVP: 767,90 kr
690,57 kr
-11% Nox
Padelväska Lamperti Tour Negro | Köp Nox Tour padelväska i svart 2019, den legendariska Miguel Lamperti paletoväskan som kommer tillbaka med ny design och mer utrymme så att du inte lämnar något bakom dig
Skriv en recension

Padelväska Lamperti Tour Negro 2022

Förvara alla dina saker i Nox Lamperti Tour svarta 2019 padelracketväska, en av de padelväskor som föredras av spelare. Och det är att en säsong till, det är en officiell produkt från Miguel Lamperti och har den bästa kvaliteten och designen av märket.

Det låter dig dela upp dina padelracket i två sidofack, ett av dem med ett termoskyddssystem som isolerar dem från temperaturer. Dessutom kan du också separera skorna i en exklusiv ficka, sluta blanda dem med rena kläder!

Padelväska Svart Lamperti Tour, recension:

  • Ganska rymlig, med ungefärliga mått på 65 x 30 x 35 cm.
  • Huvudutrymme med enkel åtkomst för kläder, handduk och necessär.
  • Nox 2019 svarta Lamperti Tour förvandlas till en ryggsäck för enkel transport.
  • Mycket bekväm tack vare vadderade förstärkningar på ryggen.
  • Temperaturer påverkar inte prestandan hos ditt racket med termofunktionen.
  • Miguel Lamperti-väska från den nya Nox 2019-katalogen.

Vem är det till? Perfekt för killar som har utrymmesproblem eftersom det är en rymlig padelväska som har flera fack anpassade för varje typ av material.Du får maximalt skydd!

Varför kommer du att gilla det? Lyckligtvis har dess struktur och de områden som är mest utsatta för slitage förstärkts för stor hållbarhet. Dessutom är den signerad av mästaren och presenterar en svart design som kombinerar med allt.Få Lamperti-modellen till bästa pris!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Få produkter av högsta kvalitet till bra priser med Nox Padel och dess nya paddelkatalog. Företaget har anpassat den senaste utvecklingen på marknaden när det gäller material och teknologier och har tillämpat dem på sin design.

Upptäck dess nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör och njut av oslagbara sensationer. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez eller Vanesa Alonso är några av WPT-spelarna som samarbetar med varumärket.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter