Head Flash 2023
  • Head Flash 2023

Head Flash 2023

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Head Padel
Ljus padelracket Head Flash rosa 2023 | Bemästra paddeltekniken med detta Head padelracket för dam, en mycket välbalanserad modell gjord med kvalitetsmaterial och lättare vikt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Flash kvinna 2023 Padelracket

Vi analyserar fullständigt alla modeller som Head Padel tar med oss för 2023. Börja ta dina första bilder med det rosa och turkosa Flashpadelracket, en modell för nybörjare som samlar de bästa materialen och teknikerna från märket som du kan nu få till ett oslagbart pris.

Dess droppformade design och medelbalans ger den lika kraft och kontroll. Dessutom gör dess reducerade vikt den mycket hanterbar och med kombinationen av material som används är den väldigt lätt att leka med. Den kombinerar inblack teknologi och ett förgjutet skydd på ramen tillsammans med glasfiber och kraftskumgummi på insidan.

Head Flash rosa för dam, funktioner:

  • Design av den rosa Head Flash 2023 i en oversize form och centrerad balans.
  • Den innehåller kraftskumsystemet för att uppnå en bekväm touch och bra slag.
  • Ramområdet har förstärkts för att ge större motståndskraft mot stötar.
  • Glasfiberyta, vilket gynnar spelarens anpassning.
  • Du kommer att kunna flytta den lätt eftersom dess vikt är ganska lätt.
  • Svart system utvecklat av märket som förbättrar dess fördelar.
  • En av Head 2023 dams initieringsracket.

Vem är det till? Den perfekta allierade för alla tjejer som har spelat padel en kort tid eller gör det då och då, så de behöver ett balanserat, lätt och snabbt anpassningsbart nybörjarracket för att kunna bemästra paddeltekniken.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en modell med utmärkt valuta för pengarna, eftersom den låter dig börja inom sporten utan att spendera en förmögenhet. Den presenterar också en förnyad estetik i rosa och turkos, en kombination som får dig att glänsa på banan!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter