Head Zephyr UL 2023
  • Head Zephyr UL 2023

Head Zephyr UL 2023

PVP: 1 645,50 kr
1 480,40 kr
-11% Head Padel
Head Zephyr UL 2023 padelracket | Tävla på din bästa nivå med detta mångsidiga huvudracket, en ultralätt modell designad i ett runt format och medium balans som du kan få till bästa pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Head Zephyr Ultra Light

Vi analyserar en av säsongens mest kompletta kollektion: Head Padel 2023. Upptäck det nya Zephyr UL padelracket i gult, det lättaste i den intensiva serien. Genom att ha en lägre vikt är den väldigt hanterbar och kan användas av både de yngsta och spelare som söker lätthet.

För tillverkningen innehåller den en kärna av komfortskum, ett mjukt skum som minimerar vibrationer och genererar en bekvämare beröring. För strukturen kombinerar den grafen och glasfiber, vilket genererar en mycket flexibel touch. Slutligen kommer du att njuta av en bra balans mellan kraft och kontroll på grund av dess runda form och medelbalans.

Head Zephyr ultralight i gult, funktioner:

  • Head Zephyr UL 2023 har en ungefärlig vikt på 330 - 340 gram.
  • Mycket bekväm touch tack vare användningen av komfortskumgummi.
  • Förstärkt ramområde för att öka motståndet mot slag.
  • Kombinera grafen och glasfiber för en mer elastisk touch.
  • Runt format med medium balans för att göra det mycket balanserat.
  • Tack vare sina mer flexibla material gynnar den snabb anpassning.
  • Stor hanterbarhet.
  • Den tillhör mellanklassen av Head Padel 2023-racket.

Vem är det till? Lämplig för alla målgrupper, både för barn som tar steget till ett vuxenracket och för pojkar eller flickor som letar efter ett extremt lätt racket eftersom vi kommer att njuta av bra balans och det kostar oss ingenting att flytta på det.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare sin lätthet är den väldigt hanterbar, så vi kan flytta den lätt och utan att orsaka obehag i armen. Dessutom presenterar den denna säsong en väldigt cool design i svart och detaljer i fluorescerande gult, väldigt prålig!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter