Huvudpelletsvagn
  • Huvudpelletsvagn

Huvudpelletsvagn

1 097,00 kr
Head Padel
Huvudbollvagn med hjul | Transportera enkelt 120 paddel- eller tennisbollar med denna Head-vagn med hjul, en mycket lättmonterad korg som även innehåller hjul för enkel hantering

Huvudpelletsvagn

Utnyttja våra erbjudanden på sportutrustning för att få Head ball cart med hjul till bästa pris. Det är en korg med metallstruktur och även hjul som gör att du kan transportera upp till 120 paddel- eller tennisbollar. Så du har dem till hands under hela utbildningen.

Det är en hopfällbar vagn, så du kan förvara den vid behov och enkelt montera ihop den när du behöver den. De mest motståndskraftiga materialen har använts för att ge optimal prestanda. Den innehåller även en broms på ett av hjulen så att den kan styras hela tiden.

Huvudvagn med hjul, egenskaper

  • Head ball-vagnen rymmer 120 bollar.
  • Består av en metallvagn med 4 orange hjul, en broms och en korg med bollar.
  • Du kan enkelt flytta runt banan.
  • Enkel montering.
  • Solid och kompakt struktur.
  • Ingår i tillbehörskatalogen för Head padels.

Vem är det till? Fokuserad på alla instruktörer som brukar lära ut padel eller tennis regelbundet och behöver en vagn med hjul för att enkelt transportera bollarna runt banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den lätt kan monteras och tack vare dess sammansättning är strukturen mycket solid. Den innehåller även ett hjul med broms så att du kan ha kontroll över kulhållaren hela tiden.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2022
Våra bästa produkter