Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Core Padel Combi Antracita Red 2022
  • Paletero Head Core Padel Combi Antracita Red 2022

Padelväska Head Core Padel Combi Antracita Red 2022

PVP: 438,80 kr
350,49 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Core Padel Combi Antracita Red 2022 | Bär allt du behöver enkelt, på ett ordnat och skyddat sätt med denna lilla padel racketväska från Head Padel, den billigaste i den nya kollektionen

Head Core Padel Combi Bag Grå och Röd

Om du inte brukar vara särskilt laddad och behöver en enkel padelväska rekommenderar vi Core Padel Combi Anthracite Red padelbag, en av nyheterna i Head Padel 2022. Den är den minsta i kollektionen, med 2 stora fack i det centrala området.

I var och en av dem kan du lagra flera spadar, såväl som kläder eller skor. Den har även mindre fickor samt justerbara handtag för enkel portabilitet. För att avsluta är det en resistent padelväskor tack vare användningen av tekniskt tyg och förstärkningar genom hela strukturen för större hållbarhet.

Grå och röd Core Combi-väska, funktioner

  • Kapacitet för flera padel racket i Head Core Padel Combi Antracit Red 2022.
  • Den har 2 stora fack i det centrala området.
  • Små lättåtkomliga fickor för smartphone eller plånbok.
  • Liten padelväskor för att transportera bara det du behöver.
  • Stark och kompakt struktur tack vare de använda materialen.
  • Möjlighet att bära den som ryggsäck eller handväska.
  • Nytt sortiment av Head Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Idealisk för idrottare som inte gillar stora padel padelrack eftersom Head Core Combi är den minsta i samlingen, så den tillåter dig att endast transportera det väsentliga materialet för att spela.

Varför kommer du att gilla det? För det är en billig Head-väska som perfekt fyller sin funktion och som dessutom är snyggast. Den här säsongen kommer den tillbaka med en slående mörkgrå design, som framhäver detaljerna och logotyperna i en mycket ljusröd.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter