Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Elite Backpack Blue Navy 2022
  • Mochila Head Elite Backpack Blue Navy 2022

Ryggsäck Head Elite Blå Marinblå 2022

PVP: 438,76 kr
361,46 kr
-18% Head Padel
Head Elite Backpack Blue Navy 2022 padel ryggsäck | Skaffa denna Head-ryggsäck för att spela padel, en väska att bära precis tillräckligt och lämplig för all publik tack vare dess design i blå toner

Head Elite Padel Ryggsäck Blå

Glöm inte något hemma med den nya Head Padel 2022 padelbag-kollektionen. Den här säsongen lanserar de en varierad katalog så att du kan välja den som passar dig bäst. Om du är praktisk kommer du att gilla Head Elite Backpack Blue Navy padelryggsäck.

I den kan du förvara din racket, kläder och paddelskor då den har stora fack. Den har också 2 nätsidor för tillbehör med kvalitetstyger, som förstärker de områden som är mest utsatta för slitage för att ge stor motståndskraft även när den är belastad.

Elitväska i blå färg, funktioner

  • Head Elite Ryggsäck Blue Navy 2022 är gjord med ultrabeständigt tekniskt tyg.
  • Bakre fack med plats för 1 racket.
  • Stor central ficka för det största materialet.
  • Vadderad rygg och remmar för en bekväm passform.
  • Galler på sidorna för att lämna flaskan med vatten eller burk med bollar.
  • Unisexdesign i blå nyanser som gör den lämplig för alla.
  • Den tillhör ryggsäckskollektionen Head Padel 2022.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för spelare som går till klubben 2 eller 3 gånger i veckan och letar efter en kompakt ryggsäck, med flera fack och till bästa pris för att bära sina tillhörigheter organiserade.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillräckligt med utrymme så att du inte lämnar något hemma. Den presenterar också en mycket modern bild, i blå nyanser samt logotyper och detaljer i vitt, passande för alla målgrupper!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter