Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Elite Padel Supercombi Grey Orange 2022
  • Paletero Head Elite Padel Supercombi Grey Orange 2022

Padelväska Head Elite Padel Supercombi Grey Orange 2022

PVP: 603,35 kr
482,13 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Elite Padel Supercombi Grey Orange 2022 | En av de mest praktiska Head padelväskorna, eftersom den har en medelstor storlek samt olika grepp för bekväm hantering och transport.

Head Elite Padel Supercombi Bag Grå och Orange

Njut av en hanterbar och vacker väska med den nya Elite Padel Supercombi Grey Orange padel racketväska, ett Head Padel 2022-förslag för dig att gå till padelklubben välutrustad. Det är en medelstor väska, gjord av resistenta material för en lång livslängd.

Tack vare dess 2 stora framfickor kan du förvara alla dina tillhörigheter: den ena rymmer flera padel racket och den andra rymmer kläder och skor. Den har även små fack samt justerbara handtag för att kunna transportera den bekvämt.

Elite Supercombi grå och orange väska, funktioner

  • Head Elite Padel Supercombi Grey Orange 2022 har justerbara handtag.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial förutom förstärkta sömmar.
  • Medelstor, med 2 stora fack i mitten.
  • Ha alltid dina personliga tillhörigheter nära till hands.
  • Du kan förvara flera Padel rackets.
  • Extra utrymme så att du inte tappar bort dina nycklar, plånbok eller mobil.
  • Katalog över Head-padelväskor säsong 2022.

Vem är det till? Den grå och orange supercombin är idealisk för de idrottare som inte gillar stora padelväskor eftersom det är en idealisk mediumväska för att lagra det väsentliga materialet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har olika grepp för att transportera den bekvämt: ryggsäckstyp för att åka på en motorcykel eller handväska för att gå och promenera. Du kommer också att älska dess nya bild i grått med logotyper och detaljer i fluorescerande orange.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter