Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022
  • Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022

PadelVäska Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022

PVP: 877,60 kr
701,54 kr
-21% Head Padel
PadelVäska Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022 | Lägg ditt material i denna svarta och orange Head padel racketväska, en av de största som även har en termosida, vadderade handtag och extra utrymme
Skriv en recension

Head Tour Team Padel Monstercombi PadelVäska Svart Orange

Välj den ryggsäck du behöver med den nya padel racketväska katalogen Head 2022. Köp Head Tour Team Monstercombi racketväska i svart och orange, en rymlig modell som är lätt att hantera tack vare sina olika grepp och vadderade skydd.

För att förbättra dess motståndskraft har de mest motståndskraftiga materialen använts och sömmarna har förstärkts. På utrymmesnivå har den 2 sidor för padel racket, varav en är fodrad med termiskt material. Den innehåller också en central ficka, en annan för skor och andra mindre för personliga föremål.

Monstercombi svart och orange padelväska, funktioner

  • Head Tour Team Padel Monstercombi Black Orange 2022 är ett av de största på marknaden.
  • Den har termoteknik på ena sidan för att skydda padel racket.
  • Den blir en ryggsäck tack vare sina justerbara remmar.
  • Separat fack för skor.
  • Den innehåller små fickor för dina personliga föremål eller tillbehör.
  • Förstärkt struktur för att tåla intensiv användning.
  • Den tillhör den nya kollektionen av Head 2022 padelväskor.

Vem är det till? Perfekt för alla idrottare som vill transportera sina racket, kläder och skor på ett ordnat och enkelt sätt till banan, eftersom Head monstercombi erbjuder extra utrymme.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med specifika fack för varje typ av material, så kommer all din utrustning att vara skyddad från stötar och temperaturer. Vi älskar också dess nya svarta design, orangea dragkedjor samt vita logotyper.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter