Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Delta Sport Bag Grey Orange 2022
  • Paletero Head Delta Sport Bag Grey Orange 2022

Padelväska Head Delta Sport Grå Orange 2022

PVP: 987,30 kr
789,30 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Delta Sport Bag Grå Orange 2022 | En av de nya Head padelväskorna, stor i storleken och en sida fodrad med termomaterial för att hålla dina Padel rackets i gott skick.

Head Delta Sport Bag Grå och Orange

Om du funderar på att förnya din sportväska, gör det med ett av förslagen Head Padel 2022. Upptäck Delta sportväska i grått och orange, en stor väska som överraskar med sin moderna design eftersom den kommer att tjäna dig både för padel och för gå till gymmet.

Till att börja med har den ett stort huvudfack och ett separat för skor. Den har även en termisk sida så att racket håller sig i gott skick samt olika små fickor för tillbehör. För att avsluta har den olika grepp och vadderade skydd.

Grå och orange Delta Sportväska, funktioner

  • Head Delta Sport Bag Grey Orange 2022 har en termofunktion på ena sidan.
  • Stor kapacitet, cirka 50 liter.
  • Mycket hanterbar tack vare dess olika typer av grepp.
  • Tillverkad med tekniskt tyg och förstärkta sömmar för bra motstånd.
  • Den har ett exklusivt fack för att ventilera dina skor eller smutsiga kläder.
  • Den innehåller små fickor för att inte förlora våra personliga tillhörigheter.
  • Den tillhör kollektionen Head 2022 padelväska.

Vem är det till? Vi rekommenderar den för idrottare som vanligtvis bär mycket material till sina matcher, eftersom du inte får ont om utrymme tack vare sportväskans breda fack. Den är också perfekt för att gå till gymmet eller någon annan sportaktivitet.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den nya designen kommer du att bli avundsjuk på dina kamrater. Den här säsongen kommer den tillbaka med en finish som kombinerar grått med orange detaljer samt svarta logotyper, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter