Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Alpha Backpack Rose White 2022
  • Mochila Head Alpha Backpack Rose White 2022
  • Mochila Head Alpha Backpack Rose White 2022

Ryggsäck Head Alpha Rose White 2022

PVP: 822,75 kr
701,53 kr
-15% Head Padel
Head Alpha Rose White 2022 padel ryggsäck | Få denna Head padelväska för kvinnor till bästa pris, en robust ryggsäck som du kan använda i dina matcher eller någon sportaktivitet

Head Alpha Dam Padel Ryggsäck Rose

Om du inte gillar att bära stora väskor rekommenderar vi Head Alpha Backpack Rose White padel backpack , en av nyheterna som Head Padel 2022 ger oss. Det är en praktisk och funktionell damryggsäck som du kan använda för padel eller andra sporter aktivitet.

Den har en stark och robust struktur, med vilken vi kommer att ha större hållbarhet. Den har ett fristående fack för förvaring av 1 eller 2 padel racket, ett annat huvud, ett i den nedre delen för skorna samt mindre fickor för att inte tappa bort mobiltelefonen eller husnycklarna.

Rosa Alpha Ryggsäck damryggsäck, funktioner

  • Du kan bära 1 till 2 racket i Head Alpha Backpack Rose White 2022.
  • Tillgängliga fack och förstärkt struktur.
  • Både inuti och utvändigt har den små fickor för att lämna nycklar, plånbok eller mobil.
  • Det gör att du kan skilja skor och smutsiga kläder från resten av materialet.
  • Tekniska tyger har använts för att minska deras vikt.
  • Mycket bekväm eftersom den har vadderade skydd.
  • Finns i den senaste Head 2022-kollektionen för padelväskor.

Vem är det till? Idrottare som reser med precis tillräckligt till sin träning eller match kommer att dra bättre nytta av denna huvudryggsäck, eftersom den har rätt åtgärder för att förvara padel racket, skor, handduk och lite kläder för att duscha efteråt.

Varför kommer du att gilla det? Företaget har inbyggt vadderade skydd på handtagen och baksidan för att göra det mer bekvämt att bära. Dessutom återkommer denna väska för kvinnor med en vackraste design: en kombination av rosa toner med logotyper och detaljer i vitt.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter