Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022
  • Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022
  • Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022
  • Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022

Padelväska Head Alpha Monstercombi Rose White 2022

PVP: 1 097,00 kr
877,05 kr
-21% Head Padel
Padelväska Head Alpha Monstercombi Rose White 2022 | Exceptionell Head isväska för kvinnor, gjord med kvalitetsmaterial utöver en feminin design så att idrottare inte lämnar något hemma

Head Alpha Monstercombi Rosa padelväska för kvinnor

Vi har nyheterna från de bästa märkena tillgängliga i vår webbutik. Upptäck Alpha Monstercombi Rose White padel racketväska, en padelväska för kvinnor från Head Padel 2022. Det är en stor och hanterbar padel racketväska eftersom du kan bära den bekvämt på ryggen.

När det gäller utrymmet har den 2 sidofack för vardera ett par racket. En av dem har en termofunktion för att förhindra att temperaturer påverkar dess prestanda. Den innehåller också ett huvudfack och ett annat för att ventilera skor eller smutsiga kläder.

Alpha monstercombi rosa padelväska för kvinnor, funktioner

  • Justerbara och vadderade remmar av Head Alpha Monstercombi Rose White 2022.
  • Tillverkad av tekniskt tyg och förstärkt för att tåla höga belastningar.
  • Du kan förvara 1 eller 2 padel racket på varje sida, ett av dem med termoteknik.
  • Den innehåller små fickor på insidan och utsidan för att inte tappa våra tillbehör.
  • Centralt område med bred tillgång till förvaring av kläder och necessär.
  • Integrerad väska för padelskor.
  • Finns i den nya Head Padel 2022 padel racketkatalogen för kvinnor.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till kvinnor som vanligtvis går laddade till sina matcher, tränar dagligen och brukar använda mycket utrustning, eftersom monstercombin för kvinnor tål intensiv användning i gott skick och är rymlig.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en stor väska är den ganska hanterbar eftersom den har olika grepp. Dessutom kommer du att älska den precis när du ser den, eftersom den har en feminin finish i rosa toner, med en spektakulär vit märkeslogga!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter