Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Head Alpha Sanyo Backpack Black 2022
  • Mochila Head Alpha Sanyo Backpack Black 2022
  • Mochila Head Alpha Sanyo Backpack Black 2022

Ryggsäck Head Alpha Sanyo Svart 2022

PVP: 822,75 kr
657,65 kr
-21% Head Padel
Padel Ryggsäck Head Alpha Sanyo Ryggsäck Svart 2022 | Du kan förvara allt du behöver i denna Head padel-ryggsäck med fack och en exklusiv design för sin stjärnspelare Sanyo Gutiérrez
Skriv en recension

Head Alpha Sanyo Padel Ryggsäck Svart

Få de nya Head Padel 2022 väskorna till bästa pris. Köp Head Alpha Sanyo Backpack Svart padel ryggsäck , den är perfekt för praktiska spelare eftersom den är mycket bekväm att bära och dessutom har en mycket elegant svart finish.

Den här säsongen blir det Sanyos nya ryggsäck, med spelarens logotyp screentryckt. För dess tillverkning har tekniska tyger använts och strukturen har förstärkts för större motstånd. Den innehåller också ett fack för racket, skor och ett huvudfack för kläder.

Alpha Sanyo ryggsäck i svart, funktioner

  • Head Alpha Sanyo Backpack Black 2022 har kapacitet för 1 eller 2 padel racket.
  • Stor motståndskraft och hållbarhet tack vare de använda materialen och förstärkningarna.
  • Små fickor där du kan förvara din dokumentation och nycklar.
  • Separat fack för skor och smutsiga kläder.
  • Vadderade handtag och ytterligare ett huvud för att kunna byta efter dusch.
  • Finns i den nya Head 2022-kollektionen för padelväskor.

Vem är det till? Perfekt för dig som vanligtvis reser med motorcykel eller skoter, eftersom det är en mycket praktisk sportryggsäck, med stora fack så att du kan bära allt du behöver vid foten av banan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den tillhör den officiella serien av produkter för Sanyo, så kommer du att njuta av fantastisk prestanda och design. Den här säsongen har den en svart bild med en grå märkeslogotyp och spelarlogotyp i guld.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på World Padel Tour-banorna. Den här säsongen kommer du att älska dess nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelrack, upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter