Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022

Head Zephyr Ultra Light 2022

PVP: 1 535,80 kr
1 381,67 kr
-11% Head Padel
padel racket de pádel Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022 | Utmärkt hanterbarhet med detta ultralätta Head padel racket, en mycket välkompenserad modell lämplig för manliga och kvinnliga spelare med armbågsproblem eller barn
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Graphene 360 Zephyr Ultralight

Vi har redan alla Head Padel 2022-nyheter tillgängliga. Upptäck dess lättaste modell: Graphene 360 Zephyr Ultra Light padel racket. Den håller en rund form och innehöll balans samt en lägre vikt, så den är väldigt lätt att leka med.

För dess tillverkning har komfortskum använts inuti, ett skum som minimerar vibrationer och förhindrar armbesvär. Den innehåller också grafen för bättre motstånd och soliditet samt glasfiber för exceptionell spelbarhet.

Head Zephyr UL blå, funktioner:

  • Head Graphene 360 Ultra Light 2022 är den lättaste, väger runt 340 gram.
  • Oslagbar touch med kärnans komfortskumgummi.
  • Skräddarsydd rörteknik tillsammans med grafen för att förstärka röret.
  • Utmärkt spelbarhet med glasfiberytan.
  • Mångsidigt racket tack vare sitt runda format och mer fokuserade balans.
  • Dess mer flexibla material gynnar spelarens anpassning.
  • Inom mellansortimentet av Head Padel 2022 racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den lämplig för både medelstora killar och tjejer som letar efter ett ultralätt racket. Vi rekommenderar den även till barn som tar steget till en vuxen padel racket eftersom den minskade vikten gör den mer hanterbar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kan spela i timmar utan obehag eftersom det är Heads lättaste racket och den innehåller även mjukt gummi inuti. Den är också lämplig för allmänheten tack vare sin unisex-design i marinblå och orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 345 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter