Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022

Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022

PVP: 2 194,00 kr
1 853,38 kr
-16% Head Padel
padel racket de padel Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022 | Ta fram ditt bästa spel med detta Head padel racket för kvinnor, en modell av de mest balanserade för att njuta av kraft, kontroll och komfort lika på banan

Head Gamma Motion damskyffel

Njut av de bästa sensationerna på banan med Graphene 360+ Gamma Motion padel racket, en av nyheterna i Head Padel 2022. Det är ett lättare padel racket för kvinnor, så du kan flytta det enkelt och det är inte alls tungt.

Vid första anblicken sticker den ut för sin geometriska form och håller den genomsnittliga balansen, så vi definierar den som en mångsidig padel racket. Strukturen är gjord av grafen, ett mycket motståndskraftigt material som ger stor soliditet. Dessutom är kärnan gjord av skumgummi så att du kommer att få större känsla när du slår.

Head Gamma Motion för kvinnor, funktioner

  • Head Graphene 360+ Gamma Motion 2022 erbjuder kraft och kontroll i lika stor utsträckning.
  • Mycket hanterbar på grund av sin lägre vikt.
  • Geometriskt format av formen och balans i mittområdet.
  • Stabilt och vridfritt slag tack vare den nya hjärtdesignen.
  • Utsökt touch med kraftskumgummit inuti.
  • padel racket Head för kvinnor mycket väl kompenserat.
  • Utmärkt hållbarhet och solid struktur tack vare användningen av grafen.
  • Den tillhör en av Head Padel 2022 damracket.

Vem är det till? Riktar sig till avancerade eller högnivåspelare som letar efter kraft och kontroll i sitt spel, eftersom gammarörelsen är ett mycket balanserat och lätt racket så det hjälper dig att prestera på topp i dina matcher.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett mycket hanterbart padel racket för kvinnor tack vare sin lägre vikt. Du kommer också att älska dess nya design i svart, turkos och lila olika på varje sida så att du kan utstråla det bästa spelet och stilen i dina tävlingar.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig med nyheterna från Head Padel, ett av de varumärken som föredras av allmänheten. Som varje säsong fungerar den med de bästa materialen och den senaste tekniken som tillämpas på padel för att uppnå ett spektakulärt slutresultat.

Företaget är en stamgäst på World Padel Tour tack vare representationen av spelare med Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez, ett tydligt exempel på kvalitet och att dess produkter är lämpliga för hög konkurrens.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2021 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Grafen Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter