Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene 360 Alpha Elite 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Elite 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Elite 2021

Head Graphene 360 Alpha Elite 2021

PVP: 2 194,00 kr
931,90 kr
-58% Head Padel
Head Graphene 360 Alpha Elite 2021 paddelskyffel | En av de mest balanserade HeadPadel racketsna, med droppformat, medium balans och en halvmjuk touch för fantastiska sensationer när du slår
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel rackethuvud Alpha Elite svart och vitt

Vi analyserar alla Head Padel -nyheter för detta 2021 i vår onlinebutik. Upptäck Graphene 360 Alpha Elite padel racket, en högpresterande modell som anpassar sig till alla spelstilar på grund av dess rivformat och medium balans.

Det är den mjukaste versionen av Alpha-serien eftersom den har flexibla material. Således kombinerar den grafen i ramen och glasfiber i ansikten, vilket ger den en mer elastisk touch. Kärnan är gjord av skum, ett skum som absorberar vibrationer mycket väl och innehåller strukturella förstärkningar för större styrka.

Head Alpha Elite svart och vitt, funktioner

  • Head Graphene 360 Alpha Elite 2021 har en oversize form med medium balans.
  • På grund av de använda materialen genererar det en snabb anpassning.
  • Konstruktion med grafen i ramområdet för större motstånd.
  • Glasfiberyta som ökar dess spelbarhet.
  • Exceptionell bolleffekt med skumgummit inuti.
  • Hjärtområde förstärkt med smart broteknik.
  • Bred sweet spot för att inte missa lätta bollar.
  • Den tillhör kollektionen Head 2021 padel racket.

Vem är det till? Graphene Alpha Elite är avsedd för spelare på medelhög nivå som spelar regelbundet och har ett mångsidigt spel, eftersom racket erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll samt stor komfort.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har gjorts med mer flexibla material så är det inte ett tekniskt padel racket och det är väldigt lätt att spela med det. Den återkommer också med en ny design i svartvita detaljer av det mest eleganta, du kommer att gilla det bara när du ser det!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Stjärnmärket för World Padel Tour HEAD PADEL kan skryta med att vara ett av de ledande varumärkena inom padelvärlden. Tack vare sin innovativa anda, innehåller den de bästa materialen och teknologierna i varje kollektion för att anpassa sig till alla spelare.

Ett bevis på detta är att det kan skryta med att bland sina led ha de viktigaste spelarna på kretsen som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez. Upptäck sin nya kollektion av Padel rackets, skor och accessoarer och utrusta dig själv som en nummer 1 inom padel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter