Picki Recoge pelotas head
  • Picki Recoge pelotas head

Picki Head plockar upp bollar

PVP: 329,10 kr
295,64 kr
-11% Head Padel
Picky plockar upp bollar från huvudet | Undvik ansträngningar med denna bollfångare från Head, ett rör med kapacitet för 16 bollar som gör att du kan ha bollarna till hands som finns kvar på banan

Huvudröret samlar bollar

Välj bland ett brett utbud av padeltillbehör i vår webbutik. Undvik extra ansträngningar med Head picky ball collector, ett rör med kapacitet för 16 bollar som hjälper dig att enkelt plocka upp dem från plangolvet och på så sätt undvika att behöva böja dig ner.

De mest motståndskraftiga materialen har använts vid tillverkningen, så det ger mycket bra motstånd och hållbarhet. Den passar alla spelare, men den används mer bland padelklubbsinstruktörer eftersom fler träningspass och spel gör det lättare att samla bollar.

Plocka upp orange Bullpadel Balls, egenskaper

  • Picky eller tuben samlar bollar från Head har en kapacitet för 16 bollar.
  • Orange design och varumärkeslogotyp.
  • Beständig och lätt att använda.
  • Idealisk för monitorer eller paddelklubbar.
  • Det låter dig plocka upp bollarna.
  • Ingår i tillbehörskatalogen för Head padels.

Vem är det till? Fokuserade mer på padelklubbar eller instruktörer som vanligtvis har många lektioner med elever och behöver snabbt och enkelt samla ihop de bollar som ligger kvar på banan under träningen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har en utmärkt kapacitet, låter den dig lagra 16 padelbollar snabbt och enkelt. Den är också gjord av resistenta material för att bibehålla sin prestanda längre.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Våra bästa produkter