Head Radical Pro 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Pro 2024 Pickleballracket
  • Head Radical Pro 2024 Pickleballracket

Head Radical Pro 2024 Pickleballracket

PVP: 1 206,70 kr
1 096,45 kr
-10% Head Padel
Head Radical Pro 200024 | Förbättra ditt spel med pickleball-racketet Head Radical Pro 2024, med en komposityta och Control Stabilizer-teknik för överlägsen stabilitet

Padelpickleball Head Radical Pro

Njut av de bästa känslorna på banan med pickleball-racketet Head Radical Pro 2024. För dess konstruktion har innovativa teknologier och en ergonomisk design implementerats, vilket gör att du kan få ut det mesta av ditt spel. Dessutom väger den ungefär 230 gram, vilket gör den lätt och lätt att hantera.

Head Radical Pro 2024 har en hybridslagyta och Control Stabilizer-tekniken ger enastående stabilitet under intensiva bollar. Dessutom ger Comfort Grip-systemet en otrolig känsla och bättre dämpning av vibrationer för en oslagbar spelupplevelse.

Egenskaper hos Head Radical Pro 2024 racket

  • Komposit slagyta för maximal kraft och mjuk känsla.
  • Grov yta från speciellt utvecklad lack för ökad friktionspunkt och effektpotential.
  • PU-material inbäddat i det nya Ergo Grip för en mjukare känsla och dämpning av vibrationer.
  • Ger en mjuk känsla och mer kraft för ökad komfort.
  • Control Stabilizer-teknik för ökad stabilitet under spelet.
  • Tillhör Pickleball Head 2024 racketkollektionen.

Vem är det för?

Detta racket riktar sig till alla, både erfarna spelare och nybörjare som letar efter ett hanterbart och balanserat racket för att ta sitt spel till nästa nivå. Dessutom erbjuder det också mycket mjukhet vid träffen.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Head Radical Pro 2024 för dess förmåga att förbättra din prestanda och sticka ut på banan. Dess kombination av avancerad teknik och vågat design i röda toner ger dig den självförtroende du behöver för att vinna varje poäng med auktoritet.

Upptäck mer om varumärket Head

Dyk ner i Head's historia av innovation och excellens, ett ledande varumärke inom idrottsvärlden. Med fokus på kundnöjdhet och överlägsen prestanda har Head vunnit förtroendet hos elit- och amatörspelare lika. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter är Head engagerat i att ge spelarna de verktyg de behöver för att nå sin fulla potential.

Head's arv är synonymt med prestanda, kvalitet och stil och sätter nya standarder inom sportindustrin. Upptäck varför så många spelare litar på Head för att ta sitt spel till nästa nivå.

Features Nivå: Avancerad År: 2024
Våra bästa produkter