Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Aero Star Lite
  • Dunlop Aero Star Lite

Dunlop Aero Star Lite

PVP: 2 632,80 kr
2 248,30 kr
-15% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star Lite Väggskyffel | Större sensationer när du slår med detta Dunlop powerracket, tillverkat av kol, reducerad vikt och mjukt eva-gummi för krävande spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Aero Star Lite Roja

Vi har redan den nya Dunlop Padel 2021-kollektionen tillgänglig med modeller lika kompletta som det röda Aero Star Lite padel racket. Det är ett kraftfullt racket men med en halvmjuk touch tack vare det mjuka eva-gummit, som förbättrar spelarens sensationer och genererar ett mjukare slag.

Den sticker ut för sin lättare vikt, så vi rekommenderar den även till kvinnor. För sin konstruktion har 12k kol använts utöver Tri-Clamp-teknologin som ger större motstånd och soliditet till strukturen. För att avsluta kommer du att kunna ge mer effekt till dina bilder eftersom den har en grov yta.

Dunlop Aero Star Lite röd, funktioner

  • Eva mjukt gummi i Dunlop Aero Star Lite för en mjukare touch.
  • Den är lättare i vikt, vilket gör den mer hanterbar.
  • Mer kraft tack vare diamantdesignen och medelhög balans.
  • Större motstånd med kolkonstruktion och förstärkning i hjärtområdet.
  • Power Holes borrsystem för högre prestanda.
  • Grov yta för att förstärka effekterna.
  • Racket av kraft och halvmjuk touch.
  • Högt konkurrensutsatt utbud av Dunlop 2021padel racket.

Vem är det till? Riktar sig till spelare på avancerad nivå som letar efter mer kraft i sitt spel, då det är ett kraftfullt och bekvämt racket tack vare det mjuka eva-gummit som ökar sensationer och kontroll för att inte missa lätta bollar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den innehåller den bästa tekniken från varumärket, med vilken du kommer att ha överlägsen prestanda. Den har också en cool design i svarta och röda detaljer, en kombination som aldrig går ur mode och som du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten med!

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Dunlop Sports historia inom sportvärlden är mycket lång. Med tiden har det blivit ett av de mest populära padelföretagen i världen bland amatörer och proffs.

Deras padel racket är förstklassiga, med kvalitetsmaterial och revolutionerande tekniska system samt bra valuta för pengarna. Dessutom har han stöd av professionella spelare som Ramiro Moyano, Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2021
Våra bästa produkter