Dunlop Inferno Carbon Evo 2024
  • Dunlop Inferno Carbon Evo 2024

Dunlop Inferno Carbon Evo 2024

PVP: 1 645,50 kr
986,75 kr
-41% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Carbon Evo 626013 | Ta ditt spel till nästa nivå med Dunlop Inferno Carbon Evo 2024, perfekt för dem som söker kraft och kontroll. Missa inte chansen att uppleva dess innovation och kvalitet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Inferno Carbon Evo padelracket

Upptäck revolutionen inom padelracket med Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 padelracket. Designad för den mångsidiga spelaren som strävar efter att utmärka sig i alla aspekter av spelet, kombinerar denna racket banbrytande teknik med material av högsta kvalitet. Dess droppform erbjuder det perfekta balanserade mellan kraft och kontroll, vilket gör varje slag till en potentiell vinnare.

Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 inkorporerar innovationer såsom Power Chanel-teknologi i ramen och en Tri-Bar-förstärkning för en oöverträffad stabilitet. Med ett kolfiberyta och en kärna av dubbel densitet EVA-gummi förbättrar denna racket inte bara din attack utan ger också en mer elastisk och bekväm känsla i spelet.

Egenskaper för padelracket Dunlop Inferno Carbon Evo 2024

  • Droppform för en idealisk balans mellan kraft och kontroll.
  • Kolfiberyta med Tri-Bar-förstärkning för ökad stabilitet.
  • Power Chanel-teknologi i ramen, ökar attackens kraft.
  • Förstärkt kolfiberkonstruktion i ramen och kärna av dubbel densitet EVA-gummi.
  • Yta av glasfiber för en mer elastisk känsla och förbättrad spelbarhet.
  • Tillhör Dunlop 2024 racketkollektion.

Vem är det avsett för?

Riktad till mångsidiga spelare som strävar efter att förbättra sin teknik och strategi på banan. Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 är idealisk för dem som värdesätter både kraft och kontroll i sitt spel och vill ha en racket som passar för alla spelsituationer.

Varför kommer du att gilla den?

Eftersom Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 är synonymt med innovation och kvalitet. Dess design och teknologi låter dig ta ditt spel till nya höjder och erbjuder en unik upplevelse på banan. Det är det perfekta valet för spelare som strävar efter att sticka ut och känna skillnaden i varje match.

Upptäck mer om Dunlop-märket

Dunlop, ett varumärke med årtiondens historia inom sportvärlden, har alltid utmärkt sig för sin innovation och kvalitet i tillverkningen av padelutrustning. Deras produkter är designade för att tillgodose behoven hos spelare på alla nivåer och visar ett obevekligt engagemang för excellens.

Med varje ny lansering strävar Dunlop efter att överträffa förväntningarna genom att kombinera avancerad teknik, högkvalitativa material och en design som är utformad för den moderna spelaren. Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 är resultatet av detta engagemang och erbjuder enastående prestanda, innovation och kvalitet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter