Drop Shot Kibo 5.0 2024
  • Drop Shot Kibo 5.0 2024
  • Drop Shot Kibo 5.0 2024

Drop Shot Kibo 5.0 2024

PVP: 866,63 kr
789,30 kr
-9% Drop Shot
Drop Shot Kibo 5.0 DP304003 | Minska ofrivilliga fel med denna kontrollracket från Drop Shot, en modell för att börja spela som utmärker sig för sin breda träffyta och känsla
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Kibo 5.0

De bästa padelkollektionerna har anlänt till vår butik, så du kan välja bland ett brett utbud av märken. Köp padelracket Drop Shot Kibo 5.0 i blått, en av nyheterna från Drop Shot Padel 2023 som hjälper dig att förbättra dina inledande spel eftersom det är en kontrollracket som inte leder till misstag och dessutom ger dig de bästa känslorna.

Den nya Drop Shot Kibo 5.0 presenterar en rund form med ett kontrollerat balans samt en kärna av eva pro gummi för en mycket mjuk känsla. Till dess tillverkning använder den en dubbel tubular och glasfiber på ytan. Dessutom inkluderar den också ett anti-vibrationssystem för att undvika obehag i armen och spela i många timmar.

Drop Shot Kibo 5.0 i blåa toner, egenskaper

  • Anti-vibrationssystem i handtaget för att spela utan armobehag.
  • Ramområdet med dubbel tubular som ger större soliditet.
  • Rund form med balansen nära handen.
  • Unik känsla tack vare eva pro gummi som används i kärnan.
  • Nytt borrningssystem som ökar dess prestanda i spelet.
  • En av de väsentliga racketarna från Drop Shot Padel 2024.

Vem är det för? Perfekt för killar som spelar tillfälligt, som fortfarande är i förbättringsfasen och behöver en kontrollracket för att kunna returnera bollen och inte missa enkla bollar i de första matcherna.

Varför kommer du att gilla den? Även om det är en racket för nybörjare, kombinerar den kvalitetsmaterial samt en sofistikerad finish. Den återvänder denna säsong med en cool design i blåa toner, framhävande logotypen i vitt och några orange detaljer.

Upptäck mer om märket DROP SHOT

Under årens lopp har Drop Shot Padel blivit en riktig referens inom branschen eftersom deras urval av padelprodukter är av hög kvalitet. Många spelare litar på märket och det har nu närvaro i över 20 länder samt utrustar professionella atleter.

Upptäck deras breda sortiment av produkter, designade för hög tävling till ett spektakulärt pris. Njut av den nya kollektionen av racketar, väskor, kläder och tillbehör i vår onlinebutik, där du kan utrusta dig med högkvalitativa produkter för att prestera på din högsta nivå.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter