Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Delta 2.0
  • Drop Shot Delta 2.0
  • Drop Shot Delta 2.0

Drop Shot Delta 2.0

PVP: 1 974,60 kr
1 590,10 kr
-20% Drop Shot
padel racket ade pádel Drop Shot Delta 2.0 | Få detta Drop Shot padel racket till bästa pris, en halvmjuk och mycket välkompenserad modell som hjälper dig att prestera på din bästa nivå
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Delta 2.0 Black and Blue

Missa ingen poäng med det blå och svarta Delta 2.0 padel racket, tillgängligt i Ambition Pro-serien i den nya Drop Shot 2022-katalogen. Den utmärker sig för sin mångsidighet, eftersom den är en högpresterande modell som kan bli din till en prisvärd pris .

Den har en bred sweet spot på grund av sin överdimensionerade form tillsammans med bra punch med medelbalans. Tack vare sin kolkonstruktion ger den mer motstånd. Den har även designats med ett antivibrationssystem som tillsammans med det mjuka gummit ger stor komfort för spelaren.

Drop Shot Delta 2.0 svart och blå, funktioner

  • Drop Shot Delta 2.0 håller vikten i mitten och i en droppform.
  • Design med grovhet som underlättar effekterna.
  • Mer komfort och kontroll med den mjuka eva gummikärnan.
  • Både profilen och ytorna har gjorts av kol.
  • Mångsidig padel racket med en halvmjuk touch som ger en fantastisk bollutmatning.
  • Styv och solid struktur med användning av ett dubbelt rör.
  • Antivibrationssystem för att uppnå en behaglig träff.
  • Finns i den nya Drop Shot Padel 2022 racketkatalogen.

Vem är det till? Fokuserad på alla spelare med hög spelnivå som behöver en balanserad racket för att svara effektivt på alla rivaliserande bollar. Också fokuserat på spelare med obehag med rakkniv eftersom dess beröring är halvmjuk.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare materialen som används ger den en oöverträffad touch i varje träff, vilket gör att du kan känna bollen mer. Den har också en spektakulär svart design med en kombination av blå och rosa detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Drop Shot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter