Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot X-Cellerator 1.0
  • Drop Shot X-Cellerator 1.0
  • Drop Shot X-Cellerator 1.0

Drop Shot X-Cellerator 1.0

PVP: 2 632,80 kr
1 842,42 kr
-31% Drop Shot
padel racket Drop Shot X-Cellerator 1.0 | Skaffa det nya Lucas Campagnolo-racket, en mycket välbalanserad modell designad av Drop Shot som ger extra kraft till sina teknologier
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot X-Cellerator 1.0 Verde

Den nya kollektionen av Drop Shot 2022 racket kommer till vår webbutik, med helt förnyade modeller. Skaffa det nya X-Celerator 1.0 padel racket som kommer att användas i år av Lucas Campagnolo, en professionell spelare. Den sticker ut för att vara balanserad men erbjuder mer kraft på grund av sin något höga balans.

För tillverkningen har 100 % kol och CURV 360-teknik använts för att förbättra dess prestanda. Kärnan är gjord av eva tech-gummi, så den ger en hårdare beröring och mycket goda sensationer. Den innehåller också den grova strukturen i planerna samt ett antivibrationssystem som genererar en säkrare träff.

Drop Shot X-Celerator 1.0 grön, funktioner

  • Med Drop Shot X-Celerator 1.0 är det den nya racket för Lucas Campagnolo, WPT-spelare.
  • Den har ett antivibrationssystem för en mer bekväm träff.
  • Ramyta med dubbelt kolrör och CURV 360.
  • Eva Tech-gummi med hög densitet som ger den en medium touch.
  • Skydd i överdelen som förhindrar brott på grund av slag.
  • Designad i en oversize form för mer kontroll och lite hög balans.
  • Den innehåller grovhet på ytan, vilket ger mer spin till bollen.
  • Serie av mer avancerade padel racket Drop Shot Padel 2022.

Vem är det till? Perfekt för avancerade spelare som letar efter en mångsidig padel racket som också ger extra kraft eftersom den, tack vare sin medelhöga balans, hjälper dig att få kraftfulla skott.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den tillämpade tekniken kommer du att njuta av en träff utan vibrationer så att du inte kommer att avsluta dina matcher med obehag. Dessutom återkommer Lucas Campagnolo-racket med en spektakulär design: den kombinerar vitt med gröna detaljer, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Förbered dig med ett av våra favoritmärken: DropShot Sport. Det spanska varumärket har varit ledande på padelmarknaden i åratal och tagit fram en varierad katalog av produkter anpassade till varje spelares behov.

Denna säsong tar fram en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och väskor, alla högkonkurrensprodukter och till bästa pris. Professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso är lojala mot företaget.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter