Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024
  • Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024
  • Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024

Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024

PVP: 1 086,03 kr
986,76 kr
-10% Drop Shot
Drop Shot Conqueror 12 JR DP304002 | Starta de unga mästarnas padelresa med Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024. Professionell design och avancerad teknik för ung talang
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Drop Shot Conqueror 12 Junior

Starta de unga mästarna med Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024 padelracket, en referenspunkt i serien av juniorracketar från Conqueror-serien. Speciellt utformad för unga spelares utvecklande färdigheter, detta modell stoltserar med en konstruktion av Fiberglas för ökad hållbarhet och flexibilitet, vilket erbjuder en exceptionell balans mellan spelbarhet och kontroll. Dess kärna av mjuk Eva-gummi säkerställer lätthet och elasticitet, vilket underlättar hantering och sving för juniorerna, och ger en säker och njutbar spelupplevelse.

Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024 från Drop Shot inkluderar toppmodern teknik såsom Silicone Grip Channel och Smart Holes-systemet för att minimera vibrationer och förbättra bollens effekter, vilket gör varje slag lika bekvämt som kraftfullt. Anpassad för spelare från 8 år och uppåt, är detta racket det perfekta verktyget för unga atleter som vill göra sina första poäng på padelbanan med en professionell kvalitetsracket designad just för dem.

Egenskaper hos Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024

  • Byggd med Fiberglas av högre motståndskraft för solid spelbarhet och förbättrad hållbarhet.
  • Mjuk Eva-gummikärna för överlägsen elasticitet och en känsla av lätthet.
  • Silicone Grip Channel-teknik för att minska vibrationer och erbjuda ett bekvämt grepp.
  • Smart Holes-system för en kurvig och progressiv distribution av hålen, vilket förbättrar utvecklingen av mekanisk kraft och effekter på bollen.
  • Power Beam Heart-teknologi för att öka motståndet, styvheten och hållbarheten i racketens hjärta.
  • Ingår i Drop Shots Conqueror Series racketkollektion 2024.

Vem är den för?

Den är den idealiska modellen för barn att börja göra sina första poäng i padel. Den är en del av Conqueror-serien, anpassad för spelare från 8 år och uppåt, vilket gör den till det perfekta valet för unga spelare som strävar efter att dominera nätet och överträffa sina motståndare.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Drop Shot Conqueror 12 Junior 2024 för dess professionella finish, som efterliknar den vuxna modellen, och dess iögonfallande färgkombination. Den utmärker sig inte bara för sin prestanda på banan utan också för sitt utseende, vilket säkerställer att unga spelare ser lika bra ut som de spelar.

Lär dig mer om varumärket Drop Shot

Drop Shot är synonymt med innovation och kvalitet inom padelvärlden. Sedan grundandet har det lett utvecklingen av racketar som kombinerar den senaste tekniken med exceptionella designer, och uppfyller professionella och hobby spelares förväntningar. Märket är engagerat i kontinuerlig förbättring, alltid med målet att erbjuda produkter som överträffar de traditionella spelen och erbjuder en unik upplevelse på banan.

Drop Shots engagemang för excellens återspeglas i varje racket de producerar, och garanterar inte bara överlägsen prestanda utan också oöverträffad hållbarhet och design. Genom att välja Drop Shot väljer du ett märke som är engagerat i kvalitet och innovation, redo att följa dig på din väg mot seger.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter