Betalningsmetoder

card-image2.png
card-icon.png

Kreditkort

Betalning med kredit- eller betalkort garanterar en enkel och säker betalningsmetod. Vi accepterar betalning via MasterCard och Visa för Europeiska unionen.

Beloppet kommer att debiteras ditt kreditkort omedelbart. Om du returnerar varor kommer vi att kreditera beloppet som betalats till ditt kreditkortskonto.

Din kreditkortsinformation kommer att överföras krypterad med hjälp av SSL-teknik. Vårt kortbetalningssystem är baserat på Verified by Visa och MasterCard Secure Code, vilket möjliggör säker betalning genom en process som helt genomförs i banken.

Det är vår föredragna och säkraste betalningsmetod.

paypal-image2.png
paypal-icon.png

Paypal

PayPal är sättet att betala online säkert via ditt e-postkonto och samtidigt kan du också göra betalningar med kreditkort eller bankkonto.

Fördelen med denna tjänst är att du inte behöver ange dina kort- eller bankkontouppgifter för att betala. Du behöver bara din e-postadress och ett lösenord.

Användningen av Paypal medför en provision på 3,5 % av den totala beställningen + 0,35 € per köp.

Om du returnerar varor kommer vi att kreditera beloppet som betalats till ditt kreditkortskonto.

När köpet är klart kommer du att få ett e-postmeddelande med din beställning och från din användarprofil kommer du att kunna se dess leveransstatus.

Alla beställningar kommer att skickas till den adress som du har verifierat i Paypal, ingen beställning kommer att skickas till en adress som inte är verifierad av Paypal.

Du kan göra betalningen inom 3 gånger om du vill. Välj Paypal i kassan, och när du går vidare till Paypal-sidan kommer du att presenteras med de tillgängliga alternativen.

klarna-image2.png
dry-icon.png

Klarna

Klarna är ett finansieringssystem som är lika snabbt och enkelt som att köpa med bankkort eller banköverföring.

Bland fördelarna det har är att du kan finansiera ditt köp upp till max 12 delbetalningar, det antal månatliga avbetalningar som du vill finansiera ditt köp i.

En annan fördel som den har är att den låter dig betala för varan 7 dagar efter att du mottagit produkten, det liknar en postförskottsorder men utan provision.

Anställning sker helt online och utan pappersarbete. Du behöver bara välja denna betalningsmetod när du betalar för din beställning och systemet kommer att skicka dig en bekräftelse via e-post och telefon som anger om din beställning är godkänd eller nekad.

Om du vill ha mer information om KLARNA kan du se den officiella sidan.

transfer-image.png
transfer-icon.png

Elektronisk överföring

Du kan betala med banköverföring enkelt och säkert genom att göra en överföring eller insättning på konto. När du slutför beställningen kommer du att få all information om vårt bankkonto så att du kan göra betalningen.

Du bör veta att varorna du köper inte är reserverade, och om du inte tar emot betalningen inom 48 timmar kommer beställningen att annulleras automatiskt, dessutom kan betalning med denna betalningsmetod sakta ner fraktprocessen mellan 2-4 dagar.

Det är inte en rekommenderad betalningsmetod vid tidpunkten för lanseringar eller datum med stora beställningar (black friday, jul...), eftersom dina produkter kan köpas av någon annan.

Så snart vi fått betalningen lämnar beställningen våra lokaler.