Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero BullPadel Performance BPP-22014005 Negro
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014005 Negro
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014005 Negro

padelväska BullPadel Performance BPP-22014005 Negro

PVP: 658,20 kr
657,66 kr
-1% Bullpadel
Medium Bullpadel Performance BPP-22014 Svart padelväska | Få denna Bullpadel padelväska till bästa pris, med kapacitet för fyra padel och perfekt för att hålla ditt material i gott skick

BullPadel Performance Bag BPP-22014 Svart

Bullpadel 2022-katalogen återkommer som varje år med nyheter för de mest krävande spelarna. Detta är fallet med BullPadel Performance BPP-22014005 väska i svart. Den gör att du bekvämt och enkelt kan förvara alla dina padelmaterial och tillbehör, tack vare alla fack den har.

Den fördelar sitt utrymme i två sidfickor med kapacitet för 2 racket vardera, samt ett integrerat termosystem för att skydda dina racket från kyla eller värme. Den har även ytterligare en extern ficka med ventilation för skor och olika handtag för att bära den bekvämt.

Performance Bag BPP-22014 svart, funktioner

  • BullPadel Performance BPP-22014 i svart är medelstor.
  • Lätt att transportera tack vare dess två typer av grepp
  • Kapacitet för 4 Padel rackets tack vare sina två fickor på varje sida.
  • Utvändig ficka med ventilation skapad speciellt för smutsiga kläder eller skor.
  • Termofunktion för att skydda padel racket från kyla eller värme
  • En av de nya Bullpadel 2022 herrväskorna.

Vem är det till? För alla de idrottare som tävlar eller tränar flera gånger i veckan och som vill förvara allt sitt material på ett bekvämt och välordnat sätt utan att behöva lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för allt utrymme den erbjuder och för det skydd den erbjuder för alla dina material och tillbehör. Den kommer också tillbaka med en svart design och orange detaljer som gör den här väskan ganska dold och modern.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och tillbehör designade för alla typer av spelare oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla deras padelprodukter på den bästa banan i världen: World Padel Tour med Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter