Ny Bullpadel padelskorkollektion för vintern 2023

Lär känna de senaste Bullpadel-släppen för den nya vintersäsongen

Väntan är över! Med vinterns ankomst vill de ledande varumärkena inom sektorn inte hamna efter. Det är därför de har presenterat de nya Bullpadel skorna för vintern, som en del av sin nya kollektion av skor för säsongen 2023, fylld med innovationer och stil, samt de senaste teknologierna som lovar att revolutionera banan.

Top Bullpadel Skor Vintern 2023

Märket, som skor många av de bästa spelarna på WPT cirkeln, har introducerat nyheter med sina olika modeller och djärva designs, och presenterar en rad alternativ för alla smaker, och alla typer av manliga och kvinnliga spelare.

De olika kollektionerna VIBRAM, COMFORT, ELITE OCH FLOW HYBRID kommer utan tvekan inte att lämna någon oberörd när det gäller att välja modellen som bäst passar varje spelares behov.

VIBRAM: Passion och Djärvhet

HACK VIBRAM kollektionen från Paquito Navarro lovar att göra ett avtryck denna vinter, med en dynamisk och anpassningsbar modell. Å andra sidan, VERTEX VIBRAM, sortimentet designat för Juan Tello och Fede Chingotto, bjuder in oss att lysa på banan med färger som verkligen sticker ut på ett spektakulärt sätt.

Bullpadel Hack Vibram 23I Skor Svart Vit 2023

Bullpadel Hack Vibram 23I Skor Svart Vit 2023
ERBJUDANDE: 168,56 €
Rek. pris: 170,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Ny Padel

Bullpadel Hack Vibram 23I Skor Svart Vit 2023

Bullpadel Hack Vibram 23I i svart och vit har designats med Vibram sulan och är den idealiska modellen för bättre grepp på banan. De har en stabilisator i mellansulan på baksidan för att förhindra fotvridningar och en Ortholite innersula som ger stor dämpning och svettventilation.

Den har spännare i snörningsområdet för att uppnå bättre grepp av skon på foten, samt dess sula av dubbel densitet och kombinerar EVA gummi för att uppnå bättre dämpning.

Bullpadel Vertex Vibram 23I Skor Antracit 2023

Bullpadel Vertex Vibram 23I Skor Orange 2023
ERBJUDANDE: 169,95 €
Rek. pris: 170,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Ny Padel

Bullpadel Vertex Vibram 23I Skor Antracit 2023

Bullpadel Hack Vibram 23I orange är designade med en sula som kombinerar knoppar och espiga, och har en stabilisator i mellansulan för att förhindra fotvridningar medan du spelar och en mellansula av dubbel densitet för att förhindra att foten tar emot stötar.

Tungan har mikroperforeringar som möjliggör svettventilation medan du spelar, och å andra sidan har den en yttre flik på sulan som ger den längre livslängd och stabilitet.

COMFORT: Finess och Klass

Martín Di Nenno kommer att i vinter bära de nya COMFORT PRO, som utmärker sig med sina magiska kombinationer baserade på subtila nyanser, där grått tar huvudrollen. Och för dem som älskar klassiker är COMFORT tillbaka ännu en säsong för att lägga till en fräsch prägel på vintersäsongen.

Bullpadel Comfort Pro 23I Ljusgrå 2023 Skor

Bullpadel Comfort Pro 23I Ljusgrå 2023
ERBJUDANDE: 144,95 €
Rek. pris: 145,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Clay (Espiga)

Bullpadel Comfort Pro 23I Ljusgrå Padelskor 2023

Bullpadel Comfort Pro 23I i ljusgrått inkluderar en bakre stabilisator, vilket förhindrar vrickningar. Deras konstruktion med högventilerande lättviktstyg ger motståndskraft och flexibilitet. Likaså har de en sidoförstärkning Movement som förbättrar stötdämpningen och absorberar påfrestningarna.

De erbjuder grepp på alla ytor tack vare dess hybrid clay och knopp sula, samtidigt som de har flex rift teknologi med tvärgående kanaler i sulan som främjar naturlig böjning, tillhandahållande extra komfort med stitch insole systemet.

Skor Bullpadel Comfort 23I Vit Marinblå 2023

Skor Bullpadel Comfort 23I Vit Marinblå 2023
ERBJUDANDE: 134,95 €
ORD. PRIS: 135,00 €

  • Nivå: Avancerad, Mellan
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lerdomstol

Padelskor Bullpadel Comfort 23I Vit Marinblå 2023

Bullpadel Comfort 23I i vitt och marinblått erbjuder FLEX RIFT systemet för bättre böjning. De har en mesh innerfoder som ger komfort och främjar korrekt ventilation, samt BPS STABILIZER systemet som förbättrar greppet och förhindrar vrickningar.

Den hybrid sulan som kombinerar klotsar och axlar ger ett utmärkt grepp på banan och njut av en extra dämpning i hälen tack vare sitt lateral movement system.

ELITE och FLOW HYBRID FLY: Stil på Banan

För spelare som önskar kombinera sin outfit med sina kvinnors padel skor, är ELITEs förslag för Gemma Triay perfekt. Alejandra Salazar, å andra sidan, överraskar oss med FLOW HYBRID FLY.

Inte att förglömma NEXT PRO W av Delfi Brea, som sticker ut med sin särskilda och framstående design.

När det gäller de senaste nyheterna i herrkollektionen varierar färgpaletten och designerna från den ljusgråa Hack Hybrid Fly 23I till den intensiva röda Vertex Grip 23I.

Skor Bullpadel Elite 23I Korall

Skor Bullpadel Elite 23I Korall
ERBJUDANDE: 129,96 €
ORD. PRIS: 140,00 €

  • Nivå: Avancerad, Mellan
  • Spel: Komfort
  • Sula: Ler

Skor Bullpadel Elite 23I Korall

Modellen designad för Gemma Triay den här säsongen har en tåförstärkning av gummi, injicerad utan sömmar för hög slitstyrka och tvärkanaler i sulan som främjar fotens naturliga böjning under spelet.

De har också en bakre stabilisator som håller foten vid sidostöd och förhindrar vrickningar, samt en mesh inre foder för att ge komfort och förbättra andningsförmågan. Utan att glömma den avtagbara innersulan som hjälper till att fördriva svett, främjar luftcirkulationen och erbjuder långvarig dämpning.

Skor Bullpadel Hack Hybrid Fly 23I Ljusblå 2023

Skor Bullpadel Hack Hybrid Fly 23I Ljusblå 2023
ERBJUDANDE: 129,95 €
ORD. PRIS: 130,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lättvikt
  • Sula: Lerdomstol

Padelskor Bullpadel Hack Hybrid Fly 23I Ljusblå 2023

Det senaste tillskottet till paquito navarro, Den här gången i ljusblått, erbjuder TPU och KPU förstärkningar samt en 3D mesh övre för att förbättra komforten och förhindra slitage.

De har också en stabiliserande bit och det nya CAGE supportsystemet, som ger extra stöd och stabilitet under spelets gång.

Bullpadel Vertex Grip 23I Skor Röd 2023

Bullpadel Vertex Grip 23I Skor Röd 2023
ERBJUDANDE: 92,96 €
REK PRIS: 120,00 €

  • Nivå: Avancerad, Mellan
  • Spel: Komfort
  • Sula: Clay Court

Bullpadel Vertex Grip 23I Skor Röd 2023

De röda Bullpadel Vertex Grip 23I är förstärkta med anti abrasiva material, vilket förbättrar deras hållbarhet, liksom möjligheten att enkelt utföra vridningar och explosiva rörelser tack vare dess roterande skiva.

De är en ganska lätt och andningsbar modell med en meshkonstruktion och ger bättre ankelstöd med förstärkning integrerad i hälen och det centrala området.

Bullpadel Next 23I Svart 2023 padelskor

Bullpadel Next 23I Svart 2023 Skor
ERBJUDANDE: 84,96 €
Rekommenderat pris: 95,00 €

  • Nivå: Mellan
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Bullpadel Next 23I Svart 2023 padelskor

Förstärkande stabilisator i mitten som ger Bullpadel Next Pro 23I svarta stor stabilitet, och de har en struktur med nät och utan sömmar. De inkluderar en inre mesh foder som främjar bra ventilation och tån och sidorna är lite högre, vilket skyddar foten mot stötar.

De har en roterande skiva i sulan för att enklare utföra rotationer och har en spigot och klack sula, som i sin tur har en eva och phylon mellansula som absorberar stötar vid hopp och steg, och ger utmärkt dämpning.

Bullpadel Next Pro W 23I Fuchsia 2023 padelskor

Bullpadel Next Pro W 23I Fuchsia 2023 Skor
ERBJUDANDE: 98,91 €
Rekommenderat pris: 110,00 €

  • Nivå: Avancerad, Mellan
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Bullpadel Next Pro W 23I Fuchsia 2023 padelskor

De officiella skorna för Delfi Brea, för den nya säsongen, har en design i fuchsia och vitt, ett vibrerande och elegant alternativ. De har en konstruktion med mesh tyg som optimerar ventilation och svettkontroll.

De har ett innovativt rotox system för att förbättra greppet i roterande rörelser, samt en tå förstärkt med gummi för att motstå slitage och förlänga livslängden. De har också en TPU-stabilisator, en garanti för stabilitet i varje rörelse, och dess sömlösa design hjälper till att förhindra irritation och maximera komfort.

Bullpadel Beker 23I Vit Marinblå padelskor

Bullpadel Beker 23I Vit Marinblå Skor
ERBJUDANDE: 66,96 €
Rekommenderat pris: 75,00 €

  • Nivå: Nybörjare
  • Spel: Komfort
  • Sula: Lera

Bullpadel Beker 23I Vit Marinblå padelskor

Bullpadel Beker 23I i vit och marinblå har en mellansula av gummieva och phylon för bra dämpning. Deras övre del med mesh tyg kombinerat med ett inre foder möjliggör större fräschhet, och deras antiabrasiva komponenter gör dem mer slitstarka.

De har en lera sula som ger bästa dragkraft på banor med mycket sand och en förstärkning i tån för att förhindra stötar mot fingrarna, likaså främjar de en mer naturlig gång då deras flexibilitet är extremt bra och anpassningsbar

Sammanfattningsvis, den nya kollektionen av Bullpadel skor för vintern 2023 lovar att bli en milstolpe när det gäller design och funktionalitet. Oavsett om du är en professionell spelare eller en hobbyist, kommer du att hitta det perfekta paret för att visa upp dig på banan i den här kollektionen.