Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Evo Speed
  • Head Evo Speed
  • Head Evo Speed

Head Evo Speed

PVP: 987,30 kr
580,86 kr
-42% Head Padel
padelracket Head Evo Speed | Höj din nivå i varje spel med detta inledande Head racket, en modell som du kan njuta av bra kontroll, bra slag samt en bekväm touch
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Evo Speed 2023 padelracket

Lär dig tekniken medan du njuter av padel med Evo Speed padelracket i grått, en modell från den mest grundläggande serien som Head Padel presenterar för 2023. Tack vare droppformatet och fokuserad balans ger den kraften och kontrollen som spelaren behov både från botten av banan och nära nätet.

Om vi tittar på dess konstruktion kombinerar den innegra-systemet i ramen för att få en mer motståndskraftig struktur med glasfiber på ytan, vilket förbättrar dess spelbarhet. Skumgummi har använts för kärnan, vilket genererar en mycket behaglig touch, större bolleffekt och mycket sötma.

Head Evo Speed i grått, funktioner:

  • Konstruktion av Head Evo Speed med överdimensionerad form och centrerad balans.
  • Flexibla material har använts för att säkerställa snabb anpassning.
  • Mjukare beröring och mindre vibrationer tack vare skumgummikärnan.
  • Förstärkt struktur för större motstånd och hållbarhet.
  • Glasfiber på planen vilket ger den en mer elastisk touch.
  • padelracket för nybörjare som hjälper oss att utvecklas.
  • En av Head 2023-initieringsracket.

Vem är det till? Perfekt alternativ för killar som börjar ta sina första slag eller som spelar ibland och behöver ett balanserat racket, med en mjuk touch som inte heller är för dyr.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt huvudracket som perfekt fyller sin funktion, ger bra prestanda till atleten såväl som fantastisk design. I den här utgåvan presenterar den en estetik som mycket liknar Speed Pro som kombinerar grå och svarta toner.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour i händerna på toppspelare som Arturo Coelho, Ari Sánchez eller Paula Josemaria. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter