Movea och Jet Premura 2: Babolat-sneakers som får dig att flyga över planen

De nya modellerna från det franska märket erbjuder smidighet och stöd genom teknologier som är utformade för att förbättra padelspelarens prestanda.

De nya Babolat padelskorna för 2024 är här. Märket som är pionjärer i att utveckla skor 100% avsedda för padelsporten har lanserat Movea och Jet Premura 2, sina två stjärnmodeller för denna nya säsong. De kommer till skyltfönstren med förnyade teknologier skapade för att göra rörelser, svängar och plötsliga stopp så bekväma som möjligt.

Med fokus på att garantera spelarens säkerhet vid varje rörelse, har Babolat arbetat hand i hand med expertföretag som Michelin för att utveckla en sula som lovar prestanda och hållbarhet i varje spelsituation. Dessa är de nya modellerna som utöver sitt pris-kvalitetsförhållande utmärker sig för sin smidighet och andningsförmåga:

Nya Babolat padelskor Movea och Jet Premura 2

Babolat Movea Herrar North Atlantic White 2024

Asics Solution Swift FF Padel Teal Tint Electric Lime 2024
ERBJUDANDE: 124,95 €
RRP: 125,00 €

  • Nivå: Mellan till avancerad
  • Spel: Komfort
  • Sula: Clay (Grus)

Babolat Movea Herrar North Atlantic White 2024

Movea är designade för spelare som söker stöd och stabilitet på 20×10. De har två förstärkningar på sidorna som ökar stabiliteten vid plötsliga riktningsändringar. Dessutom innehåller de en ny version av KPRSX-systemet för att skydda hela hälområdet och absorbera stötar efter varje stöd, vilket minskar risken för skador.

De extra spåren på framsidan av foten och dess specifika padelsula ger stabiliteten som krävs för att utföra de slag som kräver mest kroppsteknik på 20×10. Dessutom medför denna säsong inläggssulan OrthoLite®, antibakteriell och skräddarsydd, som erbjuder exceptionell komfort, andningsförmåga och hållbarhet.

Babolat Jet Premura 2 Herrar Svart 2024

Asics Solution Swift FF Padel Teal Tint Electric Lime 2024
ERBJUDANDE: 154,95 €
RRP: 155,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Clay Court

Babolat Jet Premura 2 Herrar Svart 2024

Komfort och andningsförmåga i spelet är garanterade med dessa skor. Denna säsong har Babolat lagt till två ventilationszoner på ovandelen och en ännu lägre vikt än föregående modeller för att betydligt förbättra andningsförmågan och begränsa uppvärmningen av foten under matchen.

De nya Jet Premura 2 passar perfekt till varje fot tack vare Matrix EVO-teknologin och den nya innersulan som utvecklats tillsammans med Michelin. Dessutom garanterar de extra spåren i framfoten och designen av padelspecifika sulan enastående grepp och smidighet.

Och för fansen av ’Vargen’ Juan Lebrón, har Babolat omdefinierat designen av Jet Premura 2 med färgerna och logotypen av den andalusiska spelaren, som denna säsong kommer att kämpa för att behålla sin nummer ett position i Premier Padel rankingen:

Babolat Jet Premura 2 Herrar Lebrón 2024

Asics Solution Swift FF Padel Teal Tint Electric Lime 2024
ERBJUDANDE: 99,95 €
RRP: 160,00 €

  • Nivå: Avancerad
  • Spel: Lätthet
  • Sula: Ny Padel

Babolat Jet Premura 2 Herrar Lebrón 2024