Comparative Head Alpha Power VS Flash Plus 2.0

Vi möter 2 av våra mest exklusiva Head racketar, upptäck vilken modell som passar dina behov bäst och njut av dessa Head LTD racketar

Vi presenterar en av de mest efterlängtade jämförelserna av det mest framgångsrika varumärket inom padel, Head Padel , med två av dess stjärnracket , Head Alpha Power och Head Flash Plus 2.0 . Denna firma har lyckats positionera sig bland de bästa tack vare kvaliteten och teknologin på sina produkter som gör att den kan ge allt på banan.

Bland de professionella spelarna som bär Head kan vi hitta Arturo Coello , som är nummer tretton på världsrankingen av World Padel Tour och som även har sin egen modell, Head Graphene Delta Pro.Det finns även Edu Alonso eller Ari Sanchez.

Alpha Power
Head Alpha Power VS Flash Plus 2.0

Head Alpha Power och Head Flash Plus 2.0 , två mångsidiga modeller , en av dem för avancerade spelare och den andra för spelare på medelnivå. De är också exklusiva och begränsade modeller så du kan hitta dem i vår butik.

Head Alpha Power

Vi börjar med en mycket välbalanserad modell, Head Alpha Power . Detta mångsidiga padelracket har en droppform med en mycket fokuserad balans. Detta kommer att ge oss stor hanterbarhet och även en bred sweetspot för att inte missa någon boll.

Head Alpha Power 2021

ERBJUDANDE: 105,95 € RRP: 200,00 €

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Köp Head Alpha Power racket

Inuti hittar vi en Power Foam kärna , ett skum med en mjuk textur som ger oss den effekt vi behöver i långsamma bollar, vilket hjälper oss från botten av banan eftersom du enkelt kommer att kunna få ut bollen. Han försummar inte heller kraftförnimmelserna eftersom att slå med rätt teknik inte kostar att trycka kraft i salvor eller spikar.

Bra spelbarhet och komfort

Dess struktur består huvudsakligen av glasfiber , vilket möjliggör ett bekvämare spel eftersom det minskar vibrationerna som skapar obehag i områden som armbågen. Den andra komponenten som vi hittar är grafen , utan tvekan mycket motståndskraftig och lätt som också gör det möjligt att förlänga rackets livslängd samtidigt som det skyddar det från eventuella stötar.

Å andra sidan hittar vi Flexible Chassis-teknologin, som är ansvarig för att förbättra träffområdet för att göra det bredare, vilket kommer att förlåta oss med off-center bollar. De har även Smart Bridge-teknik som hjälper broområdet att anpassa sig till kontroll- eller kraftbehovet som krävs av racket.

Vem är Head Alpha Power till för?

Enligt vår åsikt är Alpha Power perfekt för spelare som vill ha makt under spelet men utan att ge upp kontrollen, vilket kommer att hjälpa oss att dominera alla aspekter av spelet, spelare som vill utvecklas snabbt eller som spelar flera matcher per vecka.

Formen liknar den för 2019 Alpha Pro , så vi drar nytta av formen av ett high-end racket för alla publiker.

Slutligen, för designen har färgen rött med svart valts, och ett mycket slående tryck, en klassisk design med en mycket modern touch, den innehåller även ett skydd i ramområdet för att skydda padelracket från eventuella slag.

Head Flash Plus 2.0 2022

En annan av Head racket i begränsad upplaga är Flash Plus 2.0 som du bara kan hitta i vår butik. Det är en perfekt modell för alla som börjar spela padel eller har en mellannivå och vill förbättra sig , eller en idealisk racket för att börja spela med ett kvalitetsracket.

Huvudblixt Plus 2.0

ERBJUDANDE: 74,95 € RRP : 180,00 €

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Head Flash Plus 2.0

En överdimensionerad form har använts för formen som håller balansen väl centrerad för att ge lika kraft och kontroll vid träffen . Så det är en modell som kommer att anpassa sig till alla typer av spel utan problem, vilket gör att vi kan definiera vår spelstil.

När det gäller materialen har grafen använts, så det är det mest motståndskraftiga samtidigt som det hjälper till att göra det väldigt lätt, väger ungefär mellan 365 och 375 gram.

Vi går till det inre området där vi hittar skummet, ett mjukt gummi som hjälper oss att göra bollutgångar med mycket kraft samtidigt som det ger oss mycket bra förnimmelser i varje träff .

Padelracket för all publik

Å andra sidan tillåter detta material oss att anstränga oss mindre så att vi kan spela ett mycket bekvämare spel. Den är även perfekt för dig som spelar under långa perioder då den hjälper till att minska vibrationerna väldigt märkbart.

På banan märks en ganska bred sweet spot , så vi kan ta ut bollen även om vi inte slår den centrerat, så det kommer att hjälpa oss att minska otvingade fel . Nära nätet svarar också ganska bra i kraft.

Som avslutning presenterar den en väldigt cool design i blått med svarta detaljer… en estetik som idrottare verkligen gillar!

Palas Head exclusivas
Palas Head exclusivas

Och än så länge jämförelsen av två av de mest exklusiva modellerna som du kan hitta i vår padelbutik. Som du kan se är de två mångsidiga padelracket eftersom de snabbt anpassar sig till alla typer av spel så att du kan prestera på din bästa nivå.

Slutliga rekommendationer

Vi rekommenderar Head Flash Plus 2.0 för nybörjare som vill komma upp i nivå då den erbjuder en perfekt balans mellan kraft, kontroll och komfort.

Å andra sidan är Head Alpha Power en mer komplett modell när det gäller material och teknik, så den är perfekt för spelare med en mer avancerad nivå som letar efter ett högpresterande padelracket med bra valuta för pengarna .