Bullpadel Hack 03 2022 VS Bullpadel Vertex 03

Vi analyserar i detalj 2 av de bästsäljande Bullpadel racketarna: Vertex 03 och Hack 03, och analyserar deras beteende på banan så att du kan välja den som passar din stil bäst

Vi analyserar två av de modeller som är mest framgångsrika bland Bullpadel-publiken: den mytomspunna Hack 03 av Paquito Navarro och Vertex 03 22 , som den här säsongen kommer att se i händerna på Juan Tello och Fede Chingotto .

Den här säsongen har vi redan sett den mest avancerade serien av Bullpadel 2022 racket , med modeller av otrolig prestanda för de mest krävande spelarna, idag är det de två mest sålda racket av märket.

Jämförande Bullpadel Hack 03 2022 och Bullpadel Vertex 03 22

Båda modellerna ingår i Pro Line-serien . Om vi analyserar deras teknologier ser vi att praktiskt taget alla delar dem, med några undantag, och att de, när de väl är på banan, reagerar annorlunda på grund av sitt format, balans och även på grund av sin konstruktion .

Vid första anblicken ser vi att Paquitos padelracket, Hack 03 22, har designats om för att göra den mer hanterbar , med en ny hjärtdesign och en svart estetik, silverlogotyp och orangea detaljer.

Bullpadel Hack 03 2022

Bullpadel Hack 03 2022

ERBJUDANDE: 324,95 €
RRP
: 324,95 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Hack 03 2022

Å andra sidan behåller Vertex 03 2022 egenskaperna som var så populära hos sin föregångare med en ny finish som kombinerar kol med en grå och röd logotyp utöver resten av de kontrasterande detaljerna.

Bullpadel Vertex 03 2022

Bullpadel Vertex 03 2022

ERBJUDANDE: 324,95 €
RRP
: 324,95 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Bullpadel Vertex 03 2022

Likheter och skillnader Vertex 03 och Hack 03

Till att börja med innehåller båda racket, både Hack 03 och Vertex 03 , Custom Weight-teknologi , ett system som appliceras på aluminiumskyddet och även på knytnävslocket som gör att vikten och balansen på racket kan modifieras, om det behövs. höja eller sänka den beroende på varje idrottares behov.

De har också Hesacore , ett revolutionerande grepp som förbättrar greppet tack vare sin sexkantiga design, vilket minskar ansträngningen vi gör när vi greppar racket och därför blir greppet mer naturligt.

Detta, tillsammans med vibraDrive tekniken inbyggd i greppet, ger en jämn, vibrationsfri träff för timmars lek utan obehag.

De har också ett säkerhetsrep med ett armband , så det är väldigt bekvämt på handleden.

Paquito Navarro Hack 03
Paquito Navarro Hack 03

När det gäller hjärtområdet presenterar Paquito Navarros racket en ny Adaptia-hjärtdesign som förbättrar dess hantering, stabilitet och även reaktionen när man slår bollen. Vertex 03 upprätthåller Air Channel-teknologin , små öppningar i höjd med hjärtat som förbättrar dess aerodynamik och gör den mer stabil, vilket förhindrar vridning och lyckas vidga rackets sweet spot en hel del.

Å andra sidan behåller Paquito’s Hack 03 sin släta finish på ansiktena, medan Tellos Vertex 03 bibehåller den sandliknande strävhet som spelarna gillar så mycket, med vilken vi har mer kontakt med bollen och effekterna är märkbart förbättrade. . Men denna typ av sandig grovhet tenderar att slitas ut med tiden och även vid användning.

För att avsluta strukturen på båda modellerna är nervkanalerna inbyggda , några förstärkningar integrerade i omkretsen som ger båda padelracket större styvhet och motståndskraft mot oavsiktliga stötar eller slag samt att undvika vridning när man slår bollen.

Material som används i kärnan och ytorna

Angående typen av kärna så har multieva gummi använts i båda , det vill säga ett gummi där de yttre lagren är styvare medan det inre lagret är lite mjukare för att bättre anpassa sig till både snabbbollar och bollar som De kommer långsammare. Därför försöker vi hålla den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort hela tiden.

På ytan hittar vi 12k kolfibertyg i Vertex 03 . Å andra sidan innehåller Hack 03 18k-tyg , en typ av kol med fler filament.

Teorin är att ju högre k, desto mer flexibel är padelracket . Så om vi baserar oss på detta måste Hacket vara mer flexibelt, men vi kommer att analysera det mer i detalj senare, eftersom inte bara kol måste tas i beaktande, utan även mögel, gummi, etc… analysera det tillsammans.

Bullpadel Vertex 03
Bullpadel Vertex 03

Om vi analyserar hacket innehåller det ett trikarbon, det vill säga kolet är flätat i 3 riktningar, så vi märker att det är mer reaktivt när det träffar bollen . Den största skillnaden mellan de två finns alltså i bollens reaktion.

Vårt intryck är att genom att slå bollen hårt med hacket kommer den ut snabbare. Vertex är lika kraftfull och hjälper dig att ta fram bollen . Vi märkte dock att när man slår bollen stannar den lite längre, det vill säga den är mer flexibel och bekväm.

Format och balans: prestation på banan

Om vi analyserar dess form och balans kan vi säga att båda padelracket är kraftfulla. Den nya Hack 03 presenterar en hybridform , en kombination av diamant och oversize, som utökar och förbättrar sin sweet spot jämfört med tidigare versioner, men håller balansen hög, så den gör ingen besviken i kraft.

Å andra sidan presenterar Vertex 03 ett diamantformat med en medelhög balans , så den fungerar också väldigt bra på toppen. Den känns dock inte envis och genererar en mer flexibel beröring, så den förbättrar sensationerna vi har när vi slår.

Bullpadel Team
Bullpadel Team

Både Vertex 03 och Hack 03 är padelracket skapade för att ge kraft när man slår, Hack 03 är mer reaktiv i attackträffar. Med hacket från botten kommer vi inte att ha några problem att försvara eftersom dess sweet spot är generös.

Vi måste dock tänka på att den är högre, så när vi kör ballonger måste vi vara försiktiga så att det inte går för länge. Spelar på nätet, hacket tillåter mycket enkla volleys och blockeringar samt att kunna föra bollen med fart.

Angående Vertex så fungerar den väldigt bra från botten av banan eftersom den i handen känns ganska balanserad. Den ger bra effekt på långsamma bollar och det är lättare att få ut ballongerna. När det kommer till att gå upp till nätet är det väldigt lätt att utföra volley eftersom det är väldigt hanterbart och i spikar skjuter det bra men ibland, när det kommer till att trycka mer kraft, märker vi att det är svårt för bollen att komma ut lite mer eftersom den på grund av dess konstruktion inte är lika reaktiv som hacket.

Vertex Final Analysis 03 2022 VS Hack 03 22

Kort sagt, dessa två racket är idealiska för offensiva spelare , de som vanligtvis spelar i backhandposition och har ett aggressivt spel . Således kommer båda modellerna att hjälpa oss att dominera nätverket, även om det måste sägas att de inte heller försummar kontrollen .

Det är dock inte racket som passar alla publik, så det krävs en viss teknik för att kunna klämma dem fullt ut.

Hittills vår jämförelse med två av de bästa padelracket på marknaden, vi hoppas att vi har klargjort skillnaderna mellan de två för att välja den som bäst passar din spelstil.