Babolat låter dig spela padel med färgerna av Juan Lebrón år 2024.

Lobo” och Babolat fortsätter tillsammans för detta 2024 med en kollektion av racketar som garanterar maximal kraft och precision i varje slag

Juan Lebrón sätter åter sitt namn på den nya exklusiva kollektionen av Babolats padelrack för 2024, det år då han kommer att försöka återta den första platsen i rankingen som han har dominerat under de senaste tre säsongerna.

Efterklangen av de uppdaterade modellerna av Technical Viper, Technical Veron och Technical Vertuo, anpassade till den andalusiska spelarens egenskaper, samt tillbehör i form av skor, tröjor och padelväskor, gör att du kan känna samma sak som Juan Lebrón både på och utanför banan.

Ny Babolat Juan Lebrón 2024 padelkollektion

Nya Babolat Juan Lebrón 2024 padelracketar Känn kraften av ’Lobon’ i dina händer med Babolats uppdaterade design.

Den prestigefyllda franska varumärket beskriver Juan Lebrón som en anfallsspelare med en imponerande teknisk förmåga och taktiskt sinne som passar perfekt till egenskaperna hos Technical-serien, vars racketar erbjuder en millimeterprecision inom kraft.

De tre modellerna med vilka ’Lobo’ kommer att tävla nästa säsong är utformade för att säkerställa högsta precision och komfort i varje slag, så att du bara behöver fokusera på spelet, precis som nummer ett gör.

Babolat Technical Viper Juan Lebrón 2024

Babolat Technical Viper Juan Lebrón 2024
ERBJUDANDE: 379,95 €
Ordinarie pris: 380,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 365 gram

Babolat Technical Viper Juan Lebrón 2024

Den nya och förbättrade Technical Viper Juan Lebrón är tillbaka efter att ha varit en av de mest sålda racketarna förra säsongen. Med en diamantform och hård känsla har den mjuka och flexibla fibrer på ytan som ger en fantastisk bollträff utan att behöva göra för mycket ansträngning i slaget.

Dessutom garanterar dess HPS-teknologi den perfekta fördelningen av hålen enligt racketens form för att öka precisionen i varje boll, medan den grova ytan skapar en djävulsk effekt som kommer att plåga motståndarna på banans bakre del.

Babolat Technical Veron Juan Lebrón 2024

Babolat Technical Veron Juan Lebrón 2024
ERBJUDANDE: 259,95 €
Ordinarie pris: 260,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 365 gram

Babolat Technical Veron Juan Lebrón 2024

Styrka och precision är garanterade med denna modell som är designad för att dominera spelet nära nätet. Dess diamantform och hårdhet gör den till ett perfekt vapen för spelare som vill vinna poäng genom att smasha i hörnen.

Technical Veron har en yta som blandar kol och glasfiber för att få en bra bolltapp. Dessutom är det ett mycket hanterbart racket som, precis som resten av ”Lobos” racketlinje, har Smart Buttcap-systemet som gör det möjligt att ta bort remmen för extra anpassning.

Babolat Technical Vertuo Juan Lebrón 2024

Babolat Technical Vertuo Juan Lebrón 2024
ERBJUDANDE: 199,95 €
Ordinarie pris: 200,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 355 gram

Babolat Technical Vertuo Juan Lebrón 2024

Modellen Vertuo kännetecknas av dess explosivitet för att främja offensiva slag i alla spelpositioner. Med en diamantform och en större sweet spot är detta en racket som belönar kraft även om tekniken i slaget inte är den bästa.

Dess kärna består av tre olika lager av EVA-material som ger styvhet på utsidan och en mjuk känsla i mitten, vilket främjar en bra bollutgång. Dessutom möjliggör dess 3D Spin-teknologi en större bollrotation och ger kontroll för att ta fram varje spelares bästa version i smashes och volleys.

Gå och klä dig som ’Vargen’

Samarbetet mellan Babolat och Juan Lebrón inkluderar också lanseringen av den officiella klädseln som den gaditanske spelaren kommer att bära i varje turnering.

Lyft fram den uppdaterade versionen av Juan Lebróns tennisskor, Jet Premura 2 Herr, med iögonfallande detaljer som kombinerar rött, vitt och cyanblått och inkluderar en vargmedaljong. Med den blandade sulan är de perfekta för att få grepp och stabilitet i varje rörelse på 20×10-banan.

Förutom den officiella klädseln för ’Vargen’, presenterar Babolat igen Juan Lebrón Hood Sweat-hoodies tillverkade av 100% återvunnen polyester i rött och cyangrönt, samt Juan Lebrón RH Padel-racketväskan med en kapacitet på upp till 56 liter, mått på 30 x 37 x 63 centimeter och plats för upp till fyra racketar.